Hade for nå, Harstad!

14. mars 2016

20160313_121535_001

20160313_122958

20160313_115025

20160313_120300

Neste gang jeg lander i Harstad, er det for godt. Nå skal jeg hjem til Oslo et par uker, jobbe meg ferdig i bokhandelen, si hade til noen, rydde på pikerommet.

Også lover jeg å roe litt ned på harstadpraten framover.

Siri

 

Previous Post Next Post

19 Comments

 • Caroline

  Gled deg til sommeren i Nord <3

  14. mars 2016 at 11:23 Reply
  • Siri

   Gjett om!

   14. mars 2016 at 13:33 Reply
 • Heidiamaria

  For godt? Det er vel bare for en kort periode?

  14. mars 2016 at 11:55 Reply
  • Siri

   Synes ikke halvannet år er en kort periode, men det handler vel mest om at det er vanskelig å si hva som skjer etter det. Litt uforutsigbarhet er deilig, da.

   14. mars 2016 at 13:34 Reply
 • Trine

  Du kommer til å elske det. Og fryser du, kan du oppsøke den lokale steinerskolen og tuske til deg tova artikler!

  14. mars 2016 at 14:22 Reply
  • Siri

   God idé, Trine!

   15. mars 2016 at 09:45 Reply
 • Lise-Marie

  Håper det blir en fantastisk sommer i Nord sånn at du får litt ekstra boost på veien! Dra på havkajakktur utover i Lofoten mens du er der oppe, det er noe jeg har veldig lyst til en gang :D Gleder meg til å følge deg på eventyr, og se hva du finner på!

  14. mars 2016 at 18:24 Reply
  • Siri

   Det lover jeg å gjøre!

   15. mars 2016 at 09:45 Reply
 • Thine

  Å, så spennende Siri!!

  14. mars 2016 at 19:58 Reply
  • Siri

   Ja, ganske.

   15. mars 2016 at 09:45 Reply
 • T

  Jeg får helt angst av dette. Er det lov å være så ærlig?

  Jeg er sikker på at dere får det fint, altså. Harstad virker som en ålreit by, med mange fine muligheter til å flyte rundt. Jeg bare … skjønner hvis du får litt angst. Det er lenge å være på et sted du ikke har tilknytning til. Heldigvis har du mye høyere angst-terskel enn meg, men … Litt?

  For min del kan du forresten blogge mye om Harstad! Kulturelle forskjeller? Ja takk! Ord du ikke forstår? Jobbjakt? om å finne de gode joggeløypene et sted du ikke er godt kjent? Dessuten kan du kanskje løpe midnattsolløpet og mørketidsløpet i Tromsø?

  14. mars 2016 at 20:11 Reply
  • Siri

   Jeg har sååååå angst, T! Ikke for å flytte eller være borte fra vennene mine (iallfall ikke så mye), men for hele jobbsituasjonen. Mest fordi jeg er redd for å sakte men sikkert bli sugd ned i et hull der ingenting betyr noe som helst. Må nok skaffe meg et prosjekt eller sju. Hva hadde du gjort?

   Blogger gjerne om kulturelle forskjeller og alt det andre du nevner!

   15. mars 2016 at 13:26 Reply
   • T

    Min overlevingsstrategi er ikke nødvendigvis konstruktiv, men den funker sånn passe.
    1. Gå mye. Jeg tenkte mye på rottene til the Mosers når jeg flyttet og aldri visste var rundt neste sving før jeg visste det. Det har mye verdi å gå rundt og vite om sidegater og hvor Fretex-containeren står for å føle litt tilhørighet til et sted. Det er lov å løpe også.
    2. Litt pusterom. Når ting ikke er helt sånn du vil så er det lov å ikke være så streng mot seg selv og målene sine. Det går greit å ikke være best i alt, og av og til føles det rett og spise fem boller på en dag.
    3. Si ja til de mulighetene du får til å være sosial. Det er vanskelig, men sunt, å få seg et «nettverk» (eller spindelvev, eller kontaktperson), og da er det greit å ikke være kresen. Finn deg en Harstad-blogger du kan drikke te med. (Ikke kresen, sant, he-he).
    4. Se på det som permanent midlertidig, eller midlertidig permanent. Da er det lettere å se på mørket som eksotisk osv, kanskje?

    15. mars 2016 at 16:02 Reply
    • Siri

     Det her er gode tips, T! Spesielt det med pusterom og å tvinge seg til å være sosial. Jeg må nok skjerpe meg på begge de to der. Øve meg på å si ja, den filmen har jeg faktisk kjempelyst til å se! og å spørre om folk vil drikke te med meg. Vet du om noen Harstad-bloggere annet enn Sophie Elise? Har kjempelyst til å drikke te med henne, men hun bor vel i Oslo nå.

     16. mars 2016 at 08:43 Reply
 • Ø

  Anbefaler å sjekke ut Bark når du lander for godt.

  14. mars 2016 at 21:29 Reply
  • Siri

   Takk for tips! Vi prøvde oss faktisk der på søndag, men det var stengt. Lover å gjøre et nytt forsøk!

   15. mars 2016 at 13:27 Reply
 • Mia

  Jeg vet at det er skummelt nå, men husk at du har flyttet før og slik som San Fransisco bare var din by kan Harstad bli bare din og Hallén sin by. Det tok ganske lang tid før jeg likte Trondheim, men nå er den og blitt min by. Ikke sånn spennende min by som Ottawa var, men mer sånn koselig hverdagslig min by.
  Jeg er sikker på at du kommer til og stortrives der oppe :D

  16. mars 2016 at 08:59 Reply
 • Marte

  Dette digger jeg, Siri! Og jeg håper ikke at du roer ned på Harstadpraten. Tror og håper at du kommer til å stortrives der oppe! Skaff deg noen prosjekter (å bli Spiderwoman i Harstad-hallen kan jo være et alternativ), så vil jeg tro at ting faller på plass raskere, og mer smertefritt, enn du frykter. Ønsker meg masse naturbilder fra Harstad og Nord-Norge fremover!

  16. mars 2016 at 12:48 Reply
 • Leave a Reply