Halloween

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snerrende gresskar, edderkoppspinn og kjøttøkser har okkupert hver krik og krok den siste måneden. Naboen har hagen full av slim og jeg har hatt to ubehagelige opplevelser med banjospillende skjeletter. Flaggermustettheten har økt og økt, og i går eksploderte det hele i vandrende småskrømt og oppblåsbare, svarte katter. På hvert trappetrinn, i alle vinduer, langs fortauet, mellom sofaputene, i håret mitt.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg liker Halloween og synes vi skal kalle det allehelgensaften (tips: les Leas oppklarende kommentar om allehelgensaften). Jeg liker å kle meg ut og at alle andre kler seg ut og at man kan ha sår i ansiktet og en Lannister-hånd hengende rundt halsen. Jeg liker godterioversvømmelser og fakler. Jeg liker at noen tar seg bryet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oh, so you wanted to be a superhero called Quicksilver, not the element quicksilver? sa hun. Jeg hadde ant ugler i mosen da hun limte verdens lengste løsøyenvipper på meg, men det spilte jo ingen rolle så lenge jeg fikk se vill&gal ut. Åtte timer, tre kilo sukkerspinn, noen liter oransje geleshots, et par Aqua-seanser på dansegulvet og altfor mye awktalk (awkward smalltalk, ikke sant) seinere, sto jeg på badet hjemme og så ut sånn:

OLYMPUS DIGITAL CAMERADette ansiktet uttrykker: fremmedgjøring (lokalsamfunnet, mitt eget speilbilde), avsky (geleshots, egne sosiale ferdigheter) og noe likegyldighet (vi skal alle dø). En helt vanlig fest, bare med morsommere accessoirer, med andre ord.

Høydepunkt: kyss på kinnet av Mouth of Sauron.

Fee-fi-fo-fum!
Siri

4 kommentarer

 1. Løsvippene, ass. De er helt sinnsyke! Sikkert sånne Gaga bruker, mener jeg. (Det er en sånn ting jeg drømmer om å prøve ut, men liksom aldri helt får meg til å gjøre).

  Er det sånn at alle husene er som det over? Eller er det sånn som i Norge, at det er det huset som kommer i lokalavisa til jul fordi de bruker all strømmen Afrika bruker i løpet av et år på utendørs julebelysning. I så fall, om alle er sånn, er jeg dypt imponert. Engasjementet skal man i alle fall ikke kimse av!

  1. De løsvippene var helt sinnssyke. Det var nesten slitsomt å blunke. Men det anbefales for en kveld, ass. Hva med å ta en kveld du er alene hjemme, lime på noen løsvipper, ta på de kuleste skoene og jokke litt rundt til en løpespilleliste?

   De aller fleste husene har en form for halloween-/høst-/thanksgivingpynt synlig. De færreste ser ut som på bildet over, men det er mange hus med lik i hagen og flaggarmus i vinduene. Også er det sjukt mye gresskar, da. Overalt, hele tiden.

 2. I norsk kalender er det faktisk to ulike dager: Halloween er alltid 31. oktober, mens allehelgensaften er lørdag før første søndag i november. Dette som følge av at vår kirke har bestemt at allehelgensdag alltid er på en søndag, mens den for andre er 1. november. For lenge siden var allehelgensaften 12. mai eller noe slikt. Grunnen til at hekser flyr på kosteskaft er fordi kosteskaftet var et redskap til å stappe hallusinogener opp i skrufsa. (I could go on and on. Hører på sånne trivia-podcaster mens jeg løper, og nå har de Halloween-spesialer hele gjengen.)

  1. 1. Det er jo en mye bedre idé, for da er det alltid på en lørdag!
   2. Åh, dette med kosteskaft og dåsehallusinogener skal jeg google til jeg blør fra øynene.

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.