Meny Lukk

Halloween

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snerrende gresskar, edderkoppspinn og kjøttøkser har okkupert hver krik og krok den siste måneden. Naboen har hagen full av slim og jeg har hatt to ubehagelige opplevelser med banjospillende skjeletter. Flaggermustettheten har økt og økt, og i går eksploderte det hele i vandrende småskrømt og oppblåsbare, svarte katter. På hvert trappetrinn, i alle vinduer, langs fortauet, mellom sofaputene, i håret mitt.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg liker Halloween og synes vi skal kalle det allehelgensaften (tips: les Leas oppklarende kommentar om allehelgensaften). Jeg liker å kle meg ut og at alle andre kler seg ut og at man kan ha sår i ansiktet og en Lannister-hånd hengende rundt halsen. Jeg liker godterioversvømmelser og fakler. Jeg liker at noen tar seg bryet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oh, so you wanted to be a superhero called Quicksilver, not the element quicksilver? sa hun. Jeg hadde ant ugler i mosen da hun limte verdens lengste løsøyenvipper på meg, men det spilte jo ingen rolle så lenge jeg fikk se vill&gal ut. Åtte timer, tre kilo sukkerspinn, noen liter oransje geleshots, et par Aqua-seanser på dansegulvet og altfor mye awktalk (awkward smalltalk, ikke sant) seinere, sto jeg på badet hjemme og så ut sånn:

OLYMPUS DIGITAL CAMERADette ansiktet uttrykker: fremmedgjøring (lokalsamfunnet, mitt eget speilbilde), avsky (geleshots, egne sosiale ferdigheter) og noe likegyldighet (vi skal alle dø). En helt vanlig fest, bare med morsommere accessoirer, med andre ord.

Høydepunkt: kyss på kinnet av Mouth of Sauron.

Fee-fi-fo-fum!
Siri