Meny Lukk

Har endelig strikket ferdig den genseren jeg har holdt på med i tre år

Se hvor glad dr. Hallén er for å stå strikkemodell utenfor sykehuset rett etter nattevakt:

strikkagenser

flau doktor i nystrikka genser

strikka genser

Han ble glad for genseren, da! Selv om han er veldig varm hele tiden.

Det er ikke den første genseren jeg har strikket, men det er definitivt den største. Jeg foretrekker jo mindre prosjekter, ting man kan se framdrift på etter én strikkekveld. Så det kan vel hende jeg flere ganger bestemte meg for bare å drite i hele greia. Heldigvis flyttet vi til Harstad.

Siden jeg har brukt så lang tid, har noe av garnet blitt borte underveis (mistenkte: 1. katt, 2. flytting), og derfor er det litt forskjellig innfargninger på genseren. Hallén skjønte ikke hva jeg snakket om da jeg sa det, så jeg tror det går helt greit. Han tror strikking er dritvanskelig, og jeg foreslår at vi lar ham fortsette å tro det.

(Genseren heter Grå herregenser med vaffelmønster og er fra Sandnes garn. Den er strikket i Smart, ikke i alpakka.)

Jeg skal selvfølgelig aldri strikke en jævla genser igjen, og har allerede kjøpt garn.

Siri