Har endelig strikket ferdig den genseren jeg har holdt på med i tre år

Se hvor glad dr. Hallén er for å stå strikkemodell utenfor sykehuset rett etter nattevakt:

strikkagenser

flau doktor i nystrikka genser

strikka genser

Han ble glad for genseren, da! Selv om han er veldig varm hele tiden.

Det er ikke den første genseren jeg har strikket, men det er definitivt den største. Jeg foretrekker jo mindre prosjekter, ting man kan se framdrift på etter én strikkekveld. Så det kan vel hende jeg flere ganger bestemte meg for bare å drite i hele greia. Heldigvis flyttet vi til Harstad.

Siden jeg har brukt så lang tid, har noe av garnet blitt borte underveis (mistenkte: 1. katt, 2. flytting), og derfor er det litt forskjellig innfargninger på genseren. Hallén skjønte ikke hva jeg snakket om da jeg sa det, så jeg tror det går helt greit. Han tror strikking er dritvanskelig, og jeg foreslår at vi lar ham fortsette å tro det.

(Genseren heter Grå herregenser med vaffelmønster og er fra Sandnes garn. Den er strikket i Smart, ikke i alpakka.)

Jeg skal selvfølgelig aldri strikke en jævla genser igjen, og har allerede kjøpt garn.

Siri

17 kommentarer

  1. Tusen takk! Det ser ganske mye mer avansert ut enn det egentlig er. Har krevd en god del tålmodighet, da!

  1. Å, Trine, du skulle sett de bildene jeg ikke fikk lov å poste! Han ser ut som en eeeekte strikkemodell!

  1. Wow. Den kommer på lista over ting jeg har lyst til å strikke, men aldri kommer til å gjennomføre.

 1. Nydelig! :) Du er flink. Mannen er heldig.

  Forresten – hvordan var Min Kamp på teater? Chass og jeg skal se samme forestilling i November! Bør jeg glede meg! :)

  1. Det var bra! Tror kanskje man får mest ut av det om man har lest bøkene, men det har jo dere helt sikkert gjort. Samtidig er det sikkert en grei måte å bli kjent med hele den greia der om man ikke har lest dem! Jeg har ikke kommet så langt som til alle de Hitler-greiene, så det var spennende å høre om. Også ganske interessant hvordan de har satt utdrag fra forskjellige steder i teksten opp mot hverandre. Og veldig flinke skuespillere. Jeg synes det var litt langdrygt mot slutten, men det synes jeg nesten alltid når noe varer i mer enn halvannen time, og dessuten synes jeg Min kamp var langdryg, så det er vel ikke så rart. Alt i alt veldig verdt det!

 2. Du er flink! Og helt uten raglan, jeg er veldig imponert.

  Jeg har to gensere til voksne som aldri blir ferdig. Klarer størrelse lite menneske, så håper tantebarna mine slutter å vokse i femårsalderen.

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.