Har fått besøk

Og plutselig var det thanksgivingferie og familien min sto på flyplassen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bror 1 ga meg en klem fordi han vet at jeg ikke liker det. Bror 2 knipsa meg i ansiktet. Mens vi spiste meksikansk småplukk til middag, fortalte de hvor vanskelig høsten har vært uten meg. Bror 2 gråt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det jeg som vet hvordan man betaler på trikken og om tips er inkludert i regninga eller ikke. Her er det turistifiserte hippieområdet. Her er det god frokost. Her er noen fine hus. Her vokser det gressløk i parken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har en liste over steder å se, ting å gjøre og mat å spise. I dag krysset vi av et par av punktene, blant annet «se på sjøløver» og «kjøpe løpetøy til brødre». Her sitter jeg i skammekroken på shopping:

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet kan ha oppstått en situasjon mellom meg og et par ubehagelige jeans i prøverommet.

Vi løste det med burgere. Mamma og Bror 2 ser ikke så veldig fornøyde ut på dette bildet, og jeg er redd kameraet fanget opp en stemning jeg ikke gjorde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min mors uttrykk betyr nok «nei, ikke internett nå igjen», og min brors uttrykk betyr nok «hvis du tar ett bilde til av maten, dreper jeg deg». Det kan også ha sammenheng med at de kortsluttet av trøtthet en times tid etter at bildet ble tatt.

gave

Akkurat det kan jeg tåle, for i kofferten til mamma lå to ting jeg har savnet. En kilo smågodt og et par ullsokker. Skjønner ikke helt hvorfor jeg trodde jeg kom til å slutte å fryse på føttene av å flytte til California. Greit nok at det er varmt her, men jeg sover med sokker i Familiesyden, liksom. Dessuten er ikke varmeflaska mi her. Den er i praksis på sykehuset på Kongsvinger denne høsten.

Vennligst følg den røde paraplyen.
Siri.

11 kommentarer

 1. Åh, så koselig! Det er jo så fint med besøk når man er langt borte.
  Og smågodt. Ajaj, smågodt…
  Jeg savner det norske, gode smågodtet så vanvittig! Det samme med ullsokker.

 2. Jeg skjønner ikke hvorfor verden ikke har oppdaget ullsokker. Jeg elsker ullsokker.

  Jeg er litt interessert i varmeflaskeerfaringene dine. Er det skikkelig digg? Jeg tror kjæresten min synes det er litt plagsomt at jeg, hver eneste natt, reduserer kroppstemperaturen hans fordi han må varme føttene mine for at jeg skal få sove.

  1. Ikke si det til noen, men jeg mener egentlig partneren min når jeg skriver om varmeflaske her. Når det er sagt, så har jeg ikke så utbredt erfaring med varmeflasker, men jeg har en tøypose med noe gryn inni som jeg putter et par minutter i mikroen før jeg skal legge meg, og som jeg spooner aktivt eller har på føttene gjennom natta. Den var en kjærlighetsgave, og jeg anbefaler den på det sterkeste. Kanskje det er noe for deg og kjæresten din?

   1. Åja! Nå forsto jeg hva du mente med teksten. Altså, jeg omtaler kjæresten som varmeovn og egentlig vil jeg bare ha noe varmt å putte oppi senga når han ikke er der. Jeg kamuflerer det hele i omtanke for han, tenker det ser bedre ut.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.