Har fått walk-in closet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teknisk sett kan jeg iallfall stå inni det. Det beste med et sånt skap er alle skoene som hører med. Et par for enhver anledning.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tillegg til walk-in closet, har jeg fått meg et sted å sove de neste fire månedene (ikke i skapet). Rommet kom umøblert, og da merket jeg at det kriblet i kreativiteten. Herlig med situasjoner der man får brukt sitt øye for design og farge i en praktisk sammenheng.

Screenshot_2014-08-17-19-11-03

Ingen hadde Ringenes herre-sengetøy. Det gikk greit, for jeg hadde med mitt eget:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hele den amerikanske dynesituasjonen er et kapittel for seg selv, og det er et kapittel jeg ikke har tenkt å skrive. Herregud.

I tillegg til noe dynelignende, kjøpte jeg denne lampa til 9 dollar (fra Ross – Dress for Less):

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rimelig fornøyd med den, kan du si. Faktisk kjøpte vi to stykker. Vi har hvert vårt walk-in closet, hver vår innavla dyne og hver vår rysjelampe. Lampene løfter rommet fra leirskolecasual til budrundesmellchic.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOm jeg skal gi deg ett eneste interiørtips, så er det å ikke undervurdere gulvet. Mange er så opptatt av å få tingene sine opp i høyden, at de glemmer at tyngdekraften er en naturlig del av oss mennesker. Bruk den for det den er verdt.

Det jeg prøver å si, er: Jeg har fått meg et sted å bo. I morgen begynner jeg på skolen.

Siri.

14 kommentarer

 1. Grattis med innreda kåk. Men du – hvilke (Mizuno?)sko er det som står lengst til venstre på bildet av gå-inn-skapet?

  Håper forresten du kan blogge litt om joggesko-situasjonen i San Fransisco. Jeg ser for meg at det er svinebillig, at det finnes massevis av kule modeller i morsomme farger som ikke finnes hjemme og at mulighetene er uendelige. Kan man feks velge mellom ulike bredder på skoa?

  1. Yo! Det er Mizuno Wave Sayonara 2, bra spotta!

   Foreløpig har jeg bare vært i to joggeskobutikker, der én var helt begredelig (See Jane Run) og en var helt super (Sports Basement). I den siste hadde de så mange sko at jeg ikke hadde tid til å prøve alle jeg ville, og de var sortert etter pronasjon og vekt, så det var megalett å finne min kategori. Dette kan jeg selvfølgelig blogge mer om etter hvert, hvis du vil?

   1. Ja! Bildereportasje! Reisebrev fra joggeskokjelleren! (mye entusiasme her, beklager det, men liker joggesko veldig godt)

 2. Dette ser smashing ut. Spesielt det som ser ut som et vegg-til-vegg-teppe, det er noe jeg har savnet hele mitt liv. (Grattis med tak over hodet!)

  Jeg lurer forresten på hvor lang tid du brukte på å velge ut hvilke skopar du skulle ta med deg. Er det sånn at du gikk ut i fra fargene på løpetøyet ditt, slik at du alltid har noe som matcher?

  1. Ja, hva ER det med teppegulv? Hæ? Hvorfor?

   Disse skoene er faktisk helt nye, men jeg kjøpte dem for at de skulle se fargerike og fine ut i skapet mitt.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.