Har fått walk-in closet

18. august 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teknisk sett kan jeg iallfall stå inni det. Det beste med et sånt skap er alle skoene som hører med. Et par for enhver anledning.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tillegg til walk-in closet, har jeg fått meg et sted å sove de neste fire månedene (ikke i skapet). Rommet kom umøblert, og da merket jeg at det kriblet i kreativiteten. Herlig med situasjoner der man får brukt sitt øye for design og farge i en praktisk sammenheng.

Screenshot_2014-08-17-19-11-03

Ingen hadde Ringenes herre-sengetøy. Det gikk greit, for jeg hadde med mitt eget:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hele den amerikanske dynesituasjonen er et kapittel for seg selv, og det er et kapittel jeg ikke har tenkt å skrive. Herregud.

I tillegg til noe dynelignende, kjøpte jeg denne lampa til 9 dollar (fra Ross – Dress for Less):

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rimelig fornøyd med den, kan du si. Faktisk kjøpte vi to stykker. Vi har hvert vårt walk-in closet, hver vår innavla dyne og hver vår rysjelampe. Lampene løfter rommet fra leirskolecasual til budrundesmellchic.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOm jeg skal gi deg ett eneste interiørtips, så er det å ikke undervurdere gulvet. Mange er så opptatt av å få tingene sine opp i høyden, at de glemmer at tyngdekraften er en naturlig del av oss mennesker. Bruk den for det den er verdt.

Det jeg prøver å si, er: Jeg har fått meg et sted å bo. I morgen begynner jeg på skolen.

Siri.

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Caroline

  Lykke til!!!

  18. august 2014 at 11:02 Reply
  • Siri

   Takk! Det gikk helt fint. Puh.

   19. august 2014 at 02:31 Reply
 • motentredve

  Grattis med innreda kåk. Men du – hvilke (Mizuno?)sko er det som står lengst til venstre på bildet av gå-inn-skapet?

  Håper forresten du kan blogge litt om joggesko-situasjonen i San Fransisco. Jeg ser for meg at det er svinebillig, at det finnes massevis av kule modeller i morsomme farger som ikke finnes hjemme og at mulighetene er uendelige. Kan man feks velge mellom ulike bredder på skoa?

  18. august 2014 at 11:50 Reply
  • Siri

   Yo! Det er Mizuno Wave Sayonara 2, bra spotta!

   Foreløpig har jeg bare vært i to joggeskobutikker, der én var helt begredelig (See Jane Run) og en var helt super (Sports Basement). I den siste hadde de så mange sko at jeg ikke hadde tid til å prøve alle jeg ville, og de var sortert etter pronasjon og vekt, så det var megalett å finne min kategori. Dette kan jeg selvfølgelig blogge mer om etter hvert, hvis du vil?

   19. august 2014 at 02:34 Reply
   • Maria

    Ja! Bildereportasje! Reisebrev fra joggeskokjelleren! (mye entusiasme her, beklager det, men liker joggesko veldig godt)

    19. august 2014 at 20:45 Reply
 • Susanne

  Hva skulle man gjort uten lotrsengesett?!? Bra du har pakket med deg det viktigste.

  18. august 2014 at 11:53 Reply
  • Susanne L

   Deler dere rom?

   18. august 2014 at 16:02 Reply
   • Siri

    Deler rom, bad og kjøkken med Marie og Frodo.

    19. august 2014 at 02:35 Reply
 • Irene

  Å herlighet, LOTR-sengetøy! Må ha!

  18. august 2014 at 18:50 Reply
  • Siri

   Mhm! 2002-kolleksjonen!

   19. august 2014 at 02:35 Reply
 • I

  Dette ser smashing ut. Spesielt det som ser ut som et vegg-til-vegg-teppe, det er noe jeg har savnet hele mitt liv. (Grattis med tak over hodet!)

  Jeg lurer forresten på hvor lang tid du brukte på å velge ut hvilke skopar du skulle ta med deg. Er det sånn at du gikk ut i fra fargene på løpetøyet ditt, slik at du alltid har noe som matcher?

  18. august 2014 at 20:37 Reply
  • Siri

   Ja, hva ER det med teppegulv? Hæ? Hvorfor?

   Disse skoene er faktisk helt nye, men jeg kjøpte dem for at de skulle se fargerike og fine ut i skapet mitt.

   19. august 2014 at 02:36 Reply
 • samovaren

  holy crap. kult skap! lykke til.

  19. august 2014 at 12:27 Reply
 • Siv

  shitass, kult!

  24. august 2014 at 13:43 Reply
 • Leave a Reply