Har vært med i en podkast du kan høre på!

25. juni 2016

For et par dager siden var jeg gjest i podkasten Folk som liker bøker. Du kan høre den her, eller ved å søke den opp i din foretrukne podkastapp. Eller her, da:

Kristin Storrusten er vert, og alt i alt synes jeg dette bildet av henne oppsummerer kvelden godt:

20160623_211944

Vi snakker blant annet om En slags bokklubb, fanfiction og mensen.

Siri

Previous Post Next Post

4 Comments

 • ida

  trass i at eg har menstruert over halve livet, tykkjer eg framleis det er eit svært fascinerande fenomen. så fascinerande at eg sjølvsagt gjorde eit googlesøk på mensenrelatert HP-fanfiction. det finst så mykje av det at det kom opp som forslag før eg var ferdig å skriva inn søket.

  25. juni 2016 at 14:48 Reply
 • ida

  Å, denne historia fann ikkje eg! Veldig bra med høgtlesing og kommentarspor! Det skal vera sagt at eg kjenner opptil fleire som spyr og besvimer + trudde dei skulle døy fyrste gong, så det er faktisk litt realistisk dette.

  Diskuter denne neste gong, ser ut som den handlar om at Slur lærer Hermine å bruka tampongar. GLER MEG.

  https://www.fanfiction.net/s/6997378/1/Snape-Hermione-Tampons-and-Pads

  25. juni 2016 at 22:28 Reply
 • Caroline

  Løøøv it. Mer podcast!

  27. juni 2016 at 19:23 Reply
 • Leave a Reply