Har vært med i en podkast du kan høre på!

For et par dager siden var jeg gjest i podkasten Folk som liker bøker. Du kan høre den her, eller ved å søke den opp i din foretrukne podkastapp. Eller her, da:

Kristin Storrusten er vert, og alt i alt synes jeg dette bildet av henne oppsummerer kvelden godt:

20160623_211944

Vi snakker blant annet om En slags bokklubb, fanfiction og mensen.

Siri

4 kommentarer

  1. trass i at eg har menstruert over halve livet, tykkjer eg framleis det er eit svært fascinerande fenomen. så fascinerande at eg sjølvsagt gjorde eit googlesøk på mensenrelatert HP-fanfiction. det finst så mykje av det at det kom opp som forslag før eg var ferdig å skriva inn søket.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.