21 kommentarer

 1. Elsker at du liksom greide å fange et snøfnugg inni munnen din på det ene bildet. Artsy ass. Creds for badinga og. Jeg bader ikke med mindre det er (feber)kroppstemp. i vannet.

 2. Herregud herregud!! Hvorfor gjorde du det? Var det veddemål? Du er drittøff. Det var du før badet også! ??

  1. Noen ganger bare trenger jeg et kick, Trine! Og da funker kaldbading ganske bra! Ellers ender jeg opp med å pierce brystvortene og sånt, veit du.

  1. Det var driiitkaldt, men varte bare i et par sekunder. Også blir man helt sjukt varm etterpå. Uten at det er noen god grunn til å gjøre det i utgangspunktet, da.

  2. jo, det er jo HELE grunnen til at man gidder? iallefall min. jeg kan gjøre ganske mye «fordi det er så godt etterpå». skal ikke bruke den som motivasjon for doktorgrad, men ellers er den en god allrounder.

  3. Trening er iallfall en av de tingene jeg ofte gjør fordi det føles digg etterpå. Sånn bortsett fra når det er 20 grader og sol og bar asfalt og shortsvær og jeg skal koseløpe i 47 minutter. Er du på doktorgradskjøret!?

 3. Gleder meg til Norge rundt-innslaget i 2051 om Siri som bader daglig året rundt.

  For øvrig ser det helt jævli ut.

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.