Havfrue er kjønnsnøytralt

20160822_213733

Som du kan se på bildet, er jeg ikke helt i toppform, men jobber med saken. (Helt reglementært smågodt, dersom du lurer på det.) Har brukt litt av sengedagen på å gjøre research til den erotiske havfruenovellen jeg har tenkt å skrive og selge for å utnytte den popkulturelle havfruebølgen jeg er helt sikker på vi er på vei inn i nå. Vampyrer er litt 2009, hekser er litt 2015, havfruer er helt 2017.

20160822_213930

Trenger nok minst fire sengedager til for å bli ferdig, så vi kan jo bare håpe at denne forkjølelsen sitter godt.

Siri

35 Comments

  1. Det har du veldig rett i! Får holde meg unna det og heller finne en måte de kan ligge sammen på. I min research har forfatterne valgt én av tre muligheter:

   1. Underlivet ligger skjult bak noen skjell man kan vippe opp i halen/finnen.
   2. Halen/finnen begynner nedpå lårene et sted.
   3. Ingen forklaring, havfruene er uansett bare ute etter å gi menn blowjobs.

   (Kanskje unødvendig å si, men den siste muligheten er uaktuell for mitt prosjekt.)

   Hva tror du?

   1. Blander meg litt inn her. Det er såklart nr. 1. Det fant venninna mi og jeg ut lenge før vi begynte på barneskolen.

    Men det finnes flere alterantiver. F.eks. den varianten der alle havfruer kan forvandles, så de får bein. Da kan de ha seg på vanlig måte. Da har man også spenningen rundt muligheten for at havfruer og mennesker kan ha sex.

    Gleder med til erotisk havfruenovelle!

    1. Ja, det er den beinvarianten jeg tror jeg går for, ref. siste linje i researchen på bildet over her. Da kan man få vanlig menneskesex + litt sånn kinky fiskesex i tillegg. Tror det blir sånn her: en havfrue må på land for å finne et menneskeoffer til det viktige tusenårsblodritualet, ender opp med å forelske seg.

     Merker også at jeg er ganske interessert i å høre mer om havfrueutforskningene deres? Noen flere ting dere fant ut som kan være nyttig når man skriver erotikk? Eller bare generelt om havfruer?

     1. Aha, ja, der stod det vettu.

      Vi dokumenterte ikke utforskningen, så det er litt vanskelig å huske. vi levde tross alt i svært mange parallelle virkeligheter på den tida. Men i havfrueverdenen var det veldig viktig med makt, skjønnhet, rikdom og magiske hemmeligheter (i form av evner, og/eller objekter med spesielle egenskaper). Og hovedperonen var såklart en sterk og av hunkjønn. Ikke unikt for havfruer, kanskje.

 1. Usj, det var litt ekkelt å tenke på havfruesex merker jeg. Det er vel helt politisk ukorrekt å si, kanskje. Men jeg synes faktisk fisk er ekle å ta på. Og det er vel sånn en havfrue er å ta på nedentil?

     1. Men skal det virkelig lukte fisk av denne erotiske fortellingen? Det er ikke sexy. «Så vippet han forsiktig opp skjellene og førte fingrene inn mens han holdt seg for nesen…»

      1. Poenget mitt er bare at om alle lukter fisk, så legger man jo ikke verken merke til det eller synes det er negativt.

       Tenker at det potensielt problematiske ned fiskelukt avhenger av om det er sex på tvers av arter eller ikke. Uansett har hankjønnene inget grunnlag til å kommentere kroppslukt. Enten fordi de jo lukter fisk selv, eller fordi de har gitt seg ut i denne interaksjonen av egen fri vilje. Kan’ke komme å rynke på nesa etterpå, lissom.

       Og: kanskje noen liker den lukta? No judgement

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.