Hei, bloggen!

Dette er meg, og jeg har vært på stranda:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg leste seks bøker, hørte åtte podkaster, sov noen timer, klarte 430 slag i strandtennis sammen med Bror 2.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFamiliesyden er mitt yndlingssted. Det skjer ingenting der. Bare vaking i vannkanten, jakting på den beste milkshaken, katteklapping.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADessuten er det varmt. Selv om jeg er klissete av svette og solkrem i to uker, er varmen noe av det beste jeg veit. «Du er så sleip at jeg ikke får tak i deg,» sier Bror 2 når jeg sklir ut av grepet hans idet han prøver å kaste meg i vannet. Jeg velter meg i varmen. Prøver å lagre den på et sted inni meg, sånn at den skal vare gjennom den norske sommeren, høsten og vinteren, helt til neste gang jeg kan ligge som en døsig hoggormkveil i steiken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOfte løper jeg om morgenen. Står opp klokka sju, nesten samtidig med sola, er uansett en morgenperson. Løper kort og sakte, men løper. Jogger innom bakeren på vei hjem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En lørdag løp jeg den lokale 10-kilometerskonkurransen, og tvang Bror 2 til å være med. Det var 40 grader og egentlig ganske kjipt av meg å tvinge ham til å løpsdebutere under de forholdene der. Jeg brukte 43:37 og så sånn ut:

10500436_782711325092835_3996635978854821864_n

Men følte meg sånn:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Siri.

29 kommentarer

  1. Jeg tror du har et mulattgen som slippes ut i sola. (Jeg har bare nordiske, og de blir strengt tatt like synlige i solen, misunnelsen over mulattgen er heldigvis noe lettere å skjule).

    Bra med ferie. Det skal jeg og skaffe meg snart.

    Men! Yr.no lover oss Syden i Norge og. Det er jo nesten bedre enn ekte vare.

    1. Jeg er en rasemiks av noe slag, det er det ingen tvil om. Fordelen med å se såpass internasjonal ut, er at jeg framstår som en idiot uansett hvor jeg er i verden. Kan «jeg snakker ikke » på 13 språk, da.

      Ha en finfin ferie! Håper yr.no har rett, er helt knust av å ikke være i Syden lenger.

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.