Hjemme hos min freaky tante

harstad bibliotek, sirivil.no

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

harstad bibliotek, sirivil.no

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitt første lånekort var en hvit, laminert papirlapp med navnet mitt på. Jeg holdt det som en grisk kråke. På én dag gikk jeg fra å kunne velge blant alle bøkene i bokhylla, til å kunne velge blant alle bøkene i hele verden. Gikk med små, stille skritt mellom reolene og kjente mulighetene vibrere mot meg. Litt som å snoke på kontoret til Humlesnurr, tenker jeg. Det tror jeg Harstad bibliotek har tenkt også, for herlighet, de har gått all in i innredningen.

En sofa er i grønn plysj, en annen drukner i hekleputer. Du vet den episoden der hele Mummidalen blir til en jungel og de kan stikke hånda ut av vinduet i andreetasje i Mummihuset og plukke papaya? Sånne jungelblomster er kosekroken på Harstad bibliotek full av. Jeg har alltid ønsket meg en freaky tante som drikker seg for full i familieselskap, spår i kaffegrut og har et lik eller to på loftet. Hun hadde hatt det sånn hjemme hos seg. Kosecreepy, kan vi kalle det.

Jeg har rugget meg godt til rette mellom en gammel symaskin, noen pauker og et livaktig kirsebærtre i plast. Her kan man lese.

Siri

18 kommentarer

  1. For et fantastisk bibliotek! Jeg tror aldri jeg har sett noe så koselig før, utenom Besta og Goffa sitt hus da! Gamle besteforeldre har litt liknende interiør, faktisk helt lik sofa bare rød og ikke grønn. Fantastisk!

    1. Det høres ut som at Besta og Goffa har helt super innredningssans! Nå skal jeg se episode 11 av sesong 2 av Klaus.

    1. Det er så jævlig fett, du aner ikke. Snublet i en kjempestor sjakkbrikke her om dagen, ingenting har føltes mer riktig.

  2. Dette forklarer hvorfor alle folkene jeg kjenner fra Harstad er utrolig glade i å lese.
    Og jeg som trodde det var pga Sophie Elise.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.