Hverdagsoppdatering

Jeg har vært på kino to ganger i det siste. Jeg liker det rituelle ved å gå på kino. Velge film, kjøpe billett, plukke godteri, småprate før filmen, sette telefonen på lydløs, lene seg tilbake i mørket, være den som iakttar.

På lokalkinoen har de en egen popkorndisk. Popkornpersonen skuffer popkorn oppi en eske du har valgt størrelsen på, og så spør hen Vil du ha smør på? og det er da man svarer ja. Og så holder hen popkornet under smørkrana. Smørkrana! Serr!

kvardag1

Først så vi Dracula Untold som var den mest fjasete filmen jeg har sett på lenge, og derfor en helt perfekt kinoopplevelse. Gangen etter så vi Gone Girl. Jeg har lest boka, så wtf-øyeblikket ble litt mindre wtf, men det var en film som var verdt å se. Selv om boka var bedre.

Også har jeg funnet en drikkbar pose-te. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli så glad for å snuble over en pakke med Twinings. Endelig litt English breakfast som ikke er av Walgreen’s sitt eget merke. Det er fortsatt noe mistenkelig med den, da. Eller kanskje det er vannet eller spriten.

Her er noen peanøtter på et farmers market:

IMG_20141012_123955

Sånn ellers går det fortsatt bra. Jeg har lollet meg gjennom midterms på skolen, vært på en og en halv amerikansk hjemmefest (har ikke spilt beer pong, men har blitt kastet i bassenget), og funnet ut hvilken av pizzaene på pizzastedet som er best.

20141021_102009

Jeg bruker kosebuksa som hverdagsbukse og de små timene mellom forelesninger som viktig alenetid.

20141018_135552

En dag spiste vi lunsj på en amerikansk diner og jeg insisterte på å sitte ved disken. Det er alltid gratis drikkepåfyll, og milkshake til dessert. Fikk også inntrykk av at det var damn good coffee.

Jeg savner noen folk og begynner å merke at jeg har vært lenge borte. Prøver å holde peanut butter cup-inntaket på et menneskelig nivå. I går regnet det ordentlig for første gang siden jeg kom hit, men det varte bare en times tid. Det er fortsatt sommer her.

Siri

6 kommentarer

  1. Dette innlegget gjorde meg glad inni meg, for å si det på en toskete måte. Fordi du virker så harmonisk, du. Vet ikke om det går an å si, har aldri brukt det ordet for å beskrive noen før. Men jeg tror det passer deg. I alle fall mitt inntrykk av deg. Jeg hadde forresten ikke lest Gone Girl før jeg så den, så det var så jævlig WTF at ingen caps lock i verden vil være nok! Herregud.

    1. Føler meg faktsik ganske harmonisk akkurat nå, så kanskje det er en riktig beskrivelse? Det er ikke så mye røkelse i livet mitt, da.

      Hahaha, ja! Herregud. Husker at ansiktet mitt stivnet i et forskrekka WTF-uttrykk da jeg leste det. Hahaha! Likte du den?

    2. Jeg satt og vrei meg i stolen flere ganger, og jeg elsket den! Vet ikke om det er til tross for eller på grunn av? Sinnsykt spennende.

    1. Tydeligvis ikke! Det er noe rart med posene eller vannet. Etter at jeg har puttet posen oppi vannet, blir teen klar på megakort tid. Hjemme lar jeg sikkert en vanlig English breakfast-pose ligge i vannet i tre minutter (hvis jeg ikke har melk oppi, da, da lar jeg posen bli i koppen til jeg drukket opp), her er den klar på kanskje 30 sekunder. Noe særlig mer enn det, og teen blir som kaffe?

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.