Hvordan trener man egentlig når man ikke løper

Jeg har blitt en sånn som synes 30 minutter lett jokking på ellipsemaskinen er en god økt. Jeg har ikke hatt dårligere kondis siden jeg var 12 år gammel.

På den andre siden, så har jeg aldri vært sterkere enn det jeg er nå. Skal det løftes noe? Dyttes noe? Slynges noe? Bare ring. Eller kom og let etter meg i slynga.

gymmet

 1. Vinker til meg selv i speilet i garderoben, etter et lite sammenbrudd på do.
 2. Demonstrerer at man får thigh-gap av sykkelshorts.
 3. Et skap.
 4. Etter svømmings. Er treig og utålmodig, men ikke når det kommer til skrytebildene.

Her er en opplevelse jeg hadde som jeg synes viser hvor mye jeg har modnet mentalt i disse vanskelige tidene:

Noen ganger går jeg i en trapp litt borti her. Et par ganger opp og ned, eller kanskje ti ganger opp og ned. Det er en populær trapp.

En dag møtte jeg en gammel, seig mann i trappa. Han hadde på seg en lyseblå overtrekksdress i et slags kreppstoff, der han snublet oppover trinnene. På den siste turen opp, løp han forbi meg. For jeg går jo. Sånn er det bare nå. Den gamle rynkepikken ventet på meg på toppen, og bare: «Hvis du løper, slipper du å gå så mange ganger!»

Jeg tenkte: Nå skal du høre, min gode mann! Nå! skal! du! høre!

Men jeg sa: «Hehe, ja, det har du nok rett i.»

Om ikke det er personlig utvikling i praksis, så veit ikke jeg. Meld deg på selvutviklingskurset mitt nå. Langhelg på Norefjell spahotell. Vi skal spille myrfotball og spikke.

Siri

13 kommentarer

 1. Ja men du det er jo allerede for få mennesker i denne verden som forteller jævla rynkepikker at de er noen jævla rynkepikker.

  Sånn ellers: tenk hvor digg å være sjukt sterk når du skal løpe igjen da!

  1. Til rynkepikker foretrekker jeg faktisk et enkelt, men kraftfullt «GÅ VEKK!» Det fungerer overraskende ofte. Hva pleier du å si? Akkurat i denne situasjonen handlet det nok mest om at jeg plutselig fikk et stort behov for å forsvare at jeg dreiv og gikk i trappa, istedenfor å løpe.

   1. True story: Jeg ser rett på dem, peker på dem og sier SLUTT! Enkelt og kraftfullt som du sier. Men dette skjer dog helst med de yngre mennene som sier håpløse ting til meg på gata.

 2. Har noen løpefrie uker selv. Det suger. Men tenkte det samme som deg i går etter en halvtime på ellipse: Jammen, det var en skikkelig økt.
  (Klapser mentalt til gammel, irriterende mann, du er større enn meg)

 3. Av og til bør man ha lov til å være voldelig. Jeg håper du møter gamlisen når du løper denne trappa snart, og kommenterer hvor jævli seint han løper.

  1. Jeg gleder meg skikkelig til det. «Hvis du hadde løpt litt fortere, hadde det holdt å løpe én gang!» skal jeg si.

 4. Jeg melder meg på selvutviklingskurs på norefjell. Fotballfrue har vært der, og der er klatrevegg. Men de har vaffeljern der også, slik at du kan steike egne vafler til frokost.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.