I sekken min

22. januar 2016

Jeg tenkte jeg kunne benytte meg av noen klassiske blogginnlegg, siden jeg tross alt har omtrent 340 innlegg igjen å lage i 2016. I dag skal vi se hva jeg har i veska. Det er min yndlingspost på andre blogger. Jeg elsker å se hva folk har i veska og på badet. Det er egentlig litt rart, for jeg ville aldri funnet på å lese et innlegg med for eksempel sminketips (jeg burde definitivt lese noen innlegg med sminketips), men jeg elsker å se folk dandere sminken, såpa og plasterne sine på rad og rekke og bare: velkommen til meg!

Så i dag skal vi se hva jeg har i veska. Eller i sekken, da, for det er den jeg bruker mest. Ikke fordi jeg har noe imot veske, jeg har en veske eller to, det blir bare litt lite plass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er sekken min. Den er kjøpt på salg for 10 dollarser på Sports Basement i San Francisco (Bryant Street) i august 2014, fordi jeg hadde glemt å ta med skolesekken min. En blunder, i og med at jeg skulle gå på skolen, men dette har altså blitt yndlingssekken min. Den er veldig sekkete, i motsetning til Bergans-sekken, som jeg bruker på helgeturer og sånt. Den er mer kassete av seg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I sekken har jeg:

1. Telefon, selvfølgelig. Den har jeg mest i hånda, da. 2. Puuuung. 3. Håndkrem. Husker ikke hva slags. Ser ut som den dyre og bra jeg pleier å få av mamma. 4. Barbapappa-tekopp! Dette er den lille termokoppen min, hvis jeg bare trenger en skvett med te eller for eksempel vil ha med restene fra frokostteen. Fikk en større av Susanne til jul, som jeg bruker spesielt på mandager. 5. Høreklokkene mine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA1. Bok. Leser Disclaimer av Renée Knight. Det er den boka jeg alltid lurer menn som sier jeg vil ha krim, men ikke noe av damer til å kjøpe. Hehehe. 2. Notatbok. Inni der finnes det verken dikt eller malende beskrivelser, bare huskelister og noen sinte avsnitt om folk. Alle de sinte avsnittene begynner på denne måten: Her er det som skjedde: bla bla bla. 3. Kalenderen for 2016. Med katter og min favorittdirection.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Vannflaske. 2. Banan. 3. Brukt skje. 4. Søppel. 5. Leppepomade (det er ikke valium, selv om det er det det står). 6. Hælinnlegg til sko. 7. Penner. 8. Hårstrikk. 9. Hengelås.

I tillegg pleier jeg å ha med trenings- og/eller strikketøy, og selvfølgelig matpakke.

Oj, jeg tror jeg nettopp vokste en blogglevel.

Siri

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Kari

  Overraskande lite rot.

  22. januar 2016 at 09:30 Reply
 • Oddbjørn

  Jeg kjøpte Disclaimer i går. Det var din skyld, Siri. Jeg føler meg allerede lurt, før jeg en gang har åpnet den :-)

  22. januar 2016 at 11:51 Reply
  • Siri

   Sorry! Hva synes du? Jeg jobber med krimkompetansen min.

   22. januar 2016 at 16:40 Reply
 • Ida

  Jeg har samme kalender. Men i rosa. Ville heller hatt gul :(

  22. januar 2016 at 13:24 Reply
  • Siri

   Men hvilket One Direction-medlem har du klistrer på forsiden?

   22. januar 2016 at 16:41 Reply
 • GL

  Lesverdig innlegg og fin sekkete sekk. Snoke i andres privatsaker er jo alltid underholdende. Om jeg får lov å spørre, bruker du hælinnleggene direkte under foten eller under sålen i skoen?

  22. januar 2016 at 17:59 Reply
  • Siri

   Jeg pleier å legge dem under sålen, hvis det er mulig. Det er ingen annen grunn til det enn at ikke glir rundt. Som de jo egentlig ikke gjør uansett, så det spiller nok ingen rolle.

   Kanskje et «se hva jeg ha i sekken»-innlegg er noe for deg?

   24. januar 2016 at 21:00 Reply
   • GL

    Okei, godt å vite at det ikke har noe å si til eller fra hvor jeg putter dem.
    Ja du sier noe der, et sekk-innlegg kan jeg absolutt vurdere!

    25. januar 2016 at 09:31 Reply
 • ida

  kan desse sinte avsnitta om folk anonymiserast og bli eit eige blogginnlegg, trur du? og går frustrasjonen / irritasjonen fortare over viss ein skriv ned slikt?

  24. januar 2016 at 14:51 Reply
  • Siri

   Veit du hva, det er mulig de kan. God idé. Dessverre tror jeg ikke frustrasjonen går over noe fortere av å skrive det hele ned, kanskje tvert imot.

   24. januar 2016 at 21:01 Reply
 • Lise-Marie

  Jeg elsker innlegg med innhold i sekker og vesker og sånt jeg også. Det var en utrolig fin sekk forresten!

  P.S. Føler den boken haunter meg, ser den stirre på meg i alle bokhandlererer(?) jeg går i og den skriker «KJØP MEG». Har enda ikke gjort det. Men det sexy kamera på forsiden frister meg veldig.

  24. januar 2016 at 17:24 Reply
  • Siri

   Foreløpig er boka helt ok! Si fra om du kjøper den, da, så kan vi sammenligne inntrykk!

   24. januar 2016 at 21:01 Reply
 • June

  Fedt.

  Eg brukar Bergans-sekk i det daglege. Men har klaska på masse hipster-buttons for å keep my cool. Mistenker at eg feilar totalt.

  25. januar 2016 at 11:52 Reply
  • Siri

   No way, June. Det der høres veldig hipt ut. Hva slags buttons er det snakk om? Har du noen med nei til atomvåpen på?

   25. januar 2016 at 21:11 Reply
   • June

    Nei, den er på den mygla skuldersekken min i skapet, som òg har masse Natur og Ungdom-greier. Ganske vakkert &metaforisk at akkurat den mygla daaaa. Love of nature <3

    Men på Bergans-sekken har eg masse feite Olav H. Hauge-quotes samt nokre anti-sjølvhjelpsbøker-stuff ("dvel ved fortiden").
    Trur du har rett, eg er for kul for mitt eige beste.

    26. januar 2016 at 01:30 Reply
 • Vilde

  Neste level på bloggskalaen: min dag i bilder!

  1. februar 2016 at 12:09 Reply
 • Leave a Reply