Ikke noe humor her, takk

I dag, den første april i det Herrens år 2016, vil jeg vennligst ha meg frabedt alle former for såkalt humor, narring og gjøgling. Som en ekstremt lettlurt person vil jeg gjerne ha litt respekt på denne slitsomme dagen. Jeg vil ikke ha gøyale historier eller forsøk på luring.

20160401_092608

I dag morges gjentok jeg langtursuksessen fra forrige uke. En annen rute og et par kilometer lenger, tunge bein, men godt humør. Løp 21 kilometer på ganske nøyaktig to timer, 5:47 min/km. Hørte på Bokpod med Karin Fossum og det nye albumet til Zayn igjen. Sola skinte og det var en skikkelig fin dag i Oslo før alle hobbyhumoristene våknet.

Siri

9 Comments

  1. Hva synes du om pranks? Jeg kan ikke fordra hverken pranks eller 1. april. Og jeg er alltid paranoid for å bli lurt (er ganske lettlurt, tror ikke jeg alltid orker å bearbeide den informasjonen jeg får og går derfor på det meste av lurerier). Idag datt det en snøklump ned på skuldra mi da jeg var i byen og jeg var overbevist om at det kom til å hoppe frem en eller annen person med personlighetsforstyrrelse og rope «APRILSNARR!». Men så viste det seg å bare være snø som datt ned fra et tre jeg gikk under. Heldigvis.

    1. Jeg HATER pranks! Herregud! Mitt mareritt er å møte en sånn snakkende minibank eller heis som Ylvis driver med. Snø er heldigvis bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.