Inspo

Hjemme på pikerommet har noen har hengt opp noe på skråtaket over senga mi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke stjernene, de hengte jeg opp selv en gang i tiden. Jeg snakker om inspirasjonssitatet til høyre for dem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er broren min som har gjort det, selvfølgelig. Han har gjort det fordi vi liker å sende videoer og bilder av The Rock til hverandre, i tillegg til at han tror jeg hater inspirational quotes. Det gjør jeg ikke, helt ærlig er det litt 2011 å hate dem. Så nå henger The Rock på pikerommet mitt. Akkurat der kartet over Midgard, og før det: Backstreet Boys-plakaten, hang.

Jeg og The Rock er iallfall enige om at greatness ikke er så viktig. Han er nok litt mer opptatt av hardt arbeid enn det jeg er. For meg holder det med arbeid, det trenger ikke være så hardt. Så får det heller holde med okayness.

Siri

7 Comments

    1. Det kan hende vi må lage en ny bokklubb der vi kan lese sånne bøker. «Nesten en bokklubb», kan vi kalle den? Da kan vi lese Calendar Girl også!

    1. Vi hadde faktisk sånne stjerner i taket i Grefsenkollveien også. Glemte å ta dem ned da vi flytta. Vi leier ut møblert, da.

  1. Samboeren har sengetøy med selvlysende stjerner på. Tenker at det kunne blitt en super cheesy sjekkereplikk: «Vil du bli med meg på soverommet og se på stjernene?».

  2. Savner sånne stjerner. Tror du de selges enda!? Jeg vil ha dem. På stua. Og alle andre rom. Det er så gøy å være liksomvoksen og bestemme selv. Mamma hadde aldri latt meg gjøre det. Jeg er åpenbart en 23 år gammel rebell. PS Okayness overgår alt, enig med deg. Okayness is the new black.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.