Velkommen til jungelen

Noen ganger når jeg skypet med Hallén i høst, trodde jeg han var på ferie. Tropisk getaway er ikke helt hans stil, så det var ganske rart med den jungelhengebrua i bakgrunnen, men jeg syntes ikke helt jeg hadde rett til å spørre hvor han var og hva han dreiv med. Jeg hadde tross alt dratt til Amerika og blitt der.

Og så, da jeg kom hjem, var dette det første jeg så:

IMG_3032

Vi har en hengebru av lianer i stua. Den var ikke der da jeg dro i august. Hver morgen skvetter jeg litt.

Det er det rareste bildet jeg har sett. Eller, kanskje ikke bildet i seg selv, men størrelsen på det og det at det henger der jeg bor, gjør det veldig rart. Men jeg har ikke stemmerett i interiørspørsmål, for jeg nekter å bli med på Ikea, og når man ikke har tenkt å gjøre noe med en ting, da er det best å holde kjeft.

IMG_3064

Så jeg har jeg begynt å like bildet isteden. For det første fordi det minner meg om treet til Rafiki. For det andre fordi jeg tror dette bildets tilstedeværelse i hjemmet vårt er et steg i retning av at jeg kan få lov til å henge opp gollumplakaten min.

For det tredje fordi min hippe venn bare: «Det bildet er fra Ikea.» Og jeg bare: «Alt solen rører ved i denne leiligheten er fra Ikea.» Og hun bare: «Jaja, men det er annerledes med kunst.» Og jeg bare: «Hehehehe.» Og hun bare: «Nei, det var teit sagt. Jeg tar det tilbake.»

Siden jeg ikke kan løpe, har dette blitt en interiørblogg. Det er bare å følge med for smarte tips om oppbevaringsbokser for sølvtøy og racersykler.

Asante sana,
Siri

 

9 Comments

  1. Fjaseri fjasera! Jeg liker det! Òg jeg skulle likt å ha oppbevaringsbokser for racersykler. Helst på størrelse med en skoeske eller så, og så kunne du presse sykkelen oppi og så ble det på underlig vis plass til både den og hjelmen.

  2. Jeg føler veldig for å mene at det strengt tatt burde stått «Noen ganger da..», men så har jeg jo skjønt at du ikke liker gubbe-synsing. Dessuten er det jo ikke sikkert at jeg har rett. Bildet er forøvrig tøft!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.