19 Comments

  1. Har kaget tidslinje og begynt på første del, som handler om helten/prinsen/sexobjektet/kidnappingsofferet (han sitter på rommet sitt og spiller dataspill, mne lurer på om han skal ta seg en tur ut for å spille litt pokemon. Når han gjør det, kommer han til å se en havfruehale splashe ved pokestoppet ved Harstad bibliotek, men han tror det er en nise).

    1. Tror Han er ekte rissaværing, så det blir litt krass dialekt der, men jeg lurer også på hvordan man eventuelt kommuniserer sånn mellom artene? Snakker man tegnespråk under vann, for eksempel? Sååå mange spørsmåååål. Havfruen i Splash er jo ikke akkurat noe oralt geni. hehehehe

 1. Hei Siri!
  Jeg har ikke lest bøker på veldig lenge. Rett og slett fordi jeg føler jeg er helt ute av det, vet ikke hvor jeg skal starte, redd for å begynne på feil sted og velge bøker som ikke gir meg leselysten jeg så sårt ønsker å få tilbake. Dessuten er jeg helt ute av det og ser liksom ikke hva jeg kan velge i. Forfattere, titler osv. Rådvill med andre ord.
  Lurer derfor på om du kunne lage en Best of liste eller noe i den duren. En liste over bøker alle burde ha lest? Eller en liste over bøker man burde prioritere lissom? Kanskje det finnes på blogger allerede, gi meg i så fall et hint om hvor :)

  1. Oj! Det kan jeg gjøre. Hva har du likt å lese før? Kommer du på noen bøker eller sjangre du har likt spesielt godt?

   1. Åpen for alt, særlig norsk samtidslitteratur. Ikke så mye krim og fantasi. Lyst til å lese forfattere som Per Petterson, Gaute Heivoll, Vigdis Hjorth, Linn Ullmann med mange flere, men vet ikke helt hvor jeg skal starte. Har en venninne som er veldig glad i Paul Auster, er du fan av han?

    1. Det er leeeenge siden jeg har lest noe Paul Auster, så det skal jeg ikke si noe om, men tror Ida (http://teabooksandgilmoregirls.blogspot.no) driver med The New York Trilogy nå? Tipper hun har skrevet litt om den på bloggen.

     Jeg skal tenke meg litt om og komme tilbake til deg. Jeg er jo veldig glad i Vigdis Hjorth. Hjulskift er for eksempel både morsom og skarp på samme tid. Ellers kan kanskje for eksempel Linn Strømsborg sin «Furuset» være et tips. Den er veldig fin, samtidig som den ikke er så tung at man hele tiden må konsentrere seg for å fortsette å lese, om det gir mening?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.