Jakten på bøkene: Dog Eared Books

Dog Eared Books er den bokhandelen flest har nevnt når jeg har spurt hvilken butikk jeg burde besøke. Den ligger på Valencia Street, San Franciscos svar på Markveien, og er trendiiii. For å være ærlig, så trodde jeg hipsterne var på vei til å dø ut, men her lever de i beste velgående. Så en fyr med platespiller under armen her om dagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er den lyseste bokhandelen jeg har vært i. I motsetning til noen av de andre bokhandlene her i byen, blir man ikke eksplisitt oppfordret til å sette seg ned med en bok, men ingen bryr seg om man lener seg mot en stolpe og leser det første kapittelet. Butikken må også få plusspoeng for at ingen ville snakke om Knausgård.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nye og brukte bøker er plassert om hverandre, men organiseringa er god. Top notch bokhandel. Igjen. Hvor skal dette ende? Amerikakofferten min veide 16 kilo. Det kommer ikke norgekofferten min til å gjøre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg klarte å la være å kjøpe noe. Taktikken min er å ta en kurv, fylle den med bøker jeg vil lese og så sette den fra meg bak en hylle før jeg lusker ut. Ja, det må jeg nok slutte med. Noen må jo rydde opp etter meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snart kan vi snakke litt om de bøkene jeg faktisk har lest i det siste. Må bare tenke litt på hva jeg synes først.

Klem & bedrag,
Siri

4 kommentarer

  1. Gjør som meg å få foreldrene dine til å komme og hjelpe deg flytte tingene dine etter utveksling! Jeg var flink til å ikke kjøpe så mange bøker, men endt opp med for mange sykler :P

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.