Jeg er gammel nok

til å vite at den looken med tatoveringschoker og oversized flanellskjorte ikke er en autentisk look i det hele tatt. Flanellen var ut da tatoveringschokeren var på høyden. Autentisk er uansett kjedelig.

Jeg hadde forresten verdens kuleste tatoveringschoker. Den var akkurat passe tight, og hadde tre blå steiner på rekke foran. Nå har jeg ingen tatoveringschoker, men stjeler noen ganger flanell fra Hallén. Ellers tror jeg mye late 90s- og early 00s-mote er såpass sterkt knyttet til turbulente utviklinger i min personlighet, at jeg kommer til å holde meg unna. Men denne sveisen her kunne verken min første forelskelse eller ti tusen hemmelige papirlapper holdt meg unna:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med to minidotter på huet blir livet nesten en musikkvideo med plastikklær og robotstemme. Jeg er gammel nok til å sette stor pris på det.

Jeg er også gammel nok til å spise bollene selv om jeg brente dem.

Siri,
I’m your tamagotchi

6 Comments

 1. Hei! Hadde ikke du et innlegg på Viking Challenge løpet i fjor? Jeg klarer ikke å finne det. Skal du til Rjukan i år? Fortell gjerne om løpet/opplevelsen etc.

  På forhånd takk.

  1. Hei!

   Jeg løp Viking Challenge ifjor, men skrev aldri noe særlig om det. Skal ikke løpe i år.

   Jeg synes det var et kjempefint løp. Det er sikkert litt væravhengig, da, det kan jo bli rimelig surt oppå der hvis det blåser og regner. Løypa var kul. Først én skikkelig lang kneik, så et stykke relativt flatt, og så den siste, lange kneika opp over tregrensa. Stien er fin det meste av veien, men det blir jo mye ur mot slutten. Jeg tror jeg brukte sånn ca 2 timer og 15 minutter, men det er bare en gjetning. Hadde sjokolade og Solo i sidelomma på sekken, men det var minst én drikkestasjon underveis, så jeg vet ikke om det var nødvendig. Hadde tydeligvis på meg dette:

   https://instagram.com/p/pgUFrtHA6X/?taken-by=sirivil

   Skoene er Icebug Acceleritas, det var helt innafor å løpe opp der med. Det var ganske tørt den dagen.

 2. bollar skal sjå sånn ut, meiner no eg. (det får eg liksom aldri heilt gjennomslag for, men bestemor pleidde i det minste å lata eit par krotakaker (eit slags flatbrød) liggja litt for lenge på takka til meg.)

  1. Takk for bollestøtten. Det høres ut som bestemoren din visste hva hun dreiv med. Hvor får man krotakaker?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.