Jeg gjorde det!

Brukte 3:35:51. Det gikk helt fint til 32 kilometer, derifra var det den klassiske maratonopplevelsen dere har fortalt om. Rimelig kjipt, med andre ord. Men jeg skjerpa meg og kom meg til mål på et vis, selv om jeg er ganske sikker på at det ikke var løping jeg drev med på slutten der. Jeg er kjempefornøyd. Skikkelig, skikkelig glad for å ha fått det til og gjennomført med en slags stil.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Løpsreferat kommer i morra. Akkurat nå har dessverre kroppen min sluttet å fungere, og støtteapparatet har bestemt at det beste er å bare la meg flyte litt rundt i er spabasseng.

Siri

48 kommentarer

 1. Grattis med vel gjennomført løp! Håper du slipper å gå altfor mange trapper de neste dagene.. :-)

  1. Hallén måtte bære meg opp i leiligheten (3. etasje), og nå kan jeg nok ikke gå noen steder før tidligst fredag.

 2. Herregud!! Nå har du tatt dyden på maraton! Grattis med vel overstått! Synes du fortjener allverdens godteri, kake og store øl. Regner med at Dr Bolle er ute og kjøper uante mengder ungarsk smågodt. Nå er’e gjort ??

  1. Takk skal du ha, Karine! Litt usikker på om jeg kan det, men nå veit jeg iallfall hva det er snakk om når folk maser om maraton!

 3. Gratulerer !!
  Hvordan var løypa i Budapest ?

  Forsøker selv finne overskudd til Amsterdam neste helg.. håper veggen på 35km glemmer å møte opp.

  1. Løypa var fin! Noen kneiker her og der, men alt i alt en passe rask løype, tror jeg! Hjalp også veldig med fine ting å se på underveis.

   Er visst mange som skal løpe i Amsterdam, blir gøy å følge med! Lykke til! You got this!

  1. Ikke noe særlig, men det kan også hende jeg var for opptatt av den ølen jeg holdt på med til å merke det? Blødde fra tre tær, da.

 4. Jeg har vært på fjellet uten internett siste 3 dager, i mens du har vært i flytsonen: Strikket ferdig genser til livspartner.✔️ Feiret bursdag.✔️ Løpt maraton.✔️ Sett Budapest.✔️ Blogget daglig.✔️

  Bøyer meg i strikkeluen!

  Håper du har en deilig start på uken!

  h.

 5. Hvilke sko løp du med? På bildet på Kondis ser det ut som Adidas Hagio, og hvis du løp et maraton med DEN skoen, ja da… :) (er jo lite drop og null demping i den skoen)

 6. Du er bare helt vanvittig RÅ! Masse gratulerer til råtassen! Og lykke med rekonvalesensen ;)

  PS. Jeg er forresten dritfornøyd over å ha made «beste kommentarer i september»-lista di!!!

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.