Meny Lukk

Jeg tar den saftisen der. Den snurrete med tropisk smak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Du må være forsiktig med hvem sine tær du tråkker på. God natt!» sier Bror 2. Vi deler rom og jeg aner ikke hva han snakker om. Kanskje at jeg nettopp tråkket ham på tærne, bokstavelig talt. Eller kanskje at jeg setter airconditionen på 25 grader etter at han har dyttet inn øreproppene for natta, i motsetning til de 18 gradene han vil ha den på.

Strikketøyet jeg har med har blitt for stort til at jeg kan drive med behagelig strikking i varmen. Det er genseren jeg har holdt på med i to år. Jeg er snart ferdig med hoveddelen, du veit, den delen som ikke er armer. Jeg vet hva det heter på strikkespråk, men jeg prøver å holde en slags avstand til genserstrikking. Da trenger jeg kanskje ikke gjøre det igjen. Det tenkte jeg mens jeg holdt på med den forrige genseren og den før det også, så nå er det nok på tide å legge opp (obs! Strikkevits!).

I morgen kommer resten av familien til Familiesyden. Jeg gleder meg til Hallén kommer, og synes det beste med at Bror 1 kommer, er at han har med seg Marlene, livspartneren sin. «Det jeg gruer meg mest til med at de andre kommer, er at Stian sier at vi må skjerpe oss når vi forteller vitser,» sier Bror 2. Stian er fornavnet til Hallén. Han kan være litt streng. På den andre siden, så har han jo levd med dette en stund nå.

Siri