Jeg tar den saftisen der. Den snurrete med tropisk smak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Du må være forsiktig med hvem sine tær du tråkker på. God natt!» sier Bror 2. Vi deler rom og jeg aner ikke hva han snakker om. Kanskje at jeg nettopp tråkket ham på tærne, bokstavelig talt. Eller kanskje at jeg setter airconditionen på 25 grader etter at han har dyttet inn øreproppene for natta, i motsetning til de 18 gradene han vil ha den på.

Strikketøyet jeg har med har blitt for stort til at jeg kan drive med behagelig strikking i varmen. Det er genseren jeg har holdt på med i to år. Jeg er snart ferdig med hoveddelen, du veit, den delen som ikke er armer. Jeg vet hva det heter på strikkespråk, men jeg prøver å holde en slags avstand til genserstrikking. Da trenger jeg kanskje ikke gjøre det igjen. Det tenkte jeg mens jeg holdt på med den forrige genseren og den før det også, så nå er det nok på tide å legge opp (obs! Strikkevits!).

I morgen kommer resten av familien til Familiesyden. Jeg gleder meg til Hallén kommer, og synes det beste med at Bror 1 kommer, er at han har med seg Marlene, livspartneren sin. «Det jeg gruer meg mest til med at de andre kommer, er at Stian sier at vi må skjerpe oss når vi forteller vitser,» sier Bror 2. Stian er fornavnet til Hallén. Han kan være litt streng. På den andre siden, så har han jo levd med dette en stund nå.

Siri

13 kommentarer

  1. Du vet du elsker et blogginnlegg når det får deg til å glemme hvordan du staver ditt eget navn.

 1. Jeg og elsker alt ved dette innlegget. Jeg liker i tillegg at det er flere enn meg som setter airconditionen på 25 grader.

  Tør du å montere, eller strikker du på ermene? (Siden vi holder oss i en antistrikkenerdete tone). Jeg sydde på ermer på en babygenser en gang og ringte selvsagt mamma (den gang 55) for hjelp og psykisk støtte. Hun måtte da innrømme at det hadde hun alltid fått sin mor til å ordne.

  1. Har faktisk montert én gang. Det ble sånn heeelt passe. Synes absolutt det høres ut som en jobb man burde outsource til foreldre, som din mor har gjort. Ser problemet ditt, da! Det er jo faktisk noe av det mest nervepirrende man kan drive med? Kanskje bortsett fra å klippe i kofter? Har du gjort det? Det skal jeg nok aldri gjøre, får helt skjelven av å tenke på det.

  2. Nei det tør jeg på ingen måte! Strikker ei jakke nå og måtte finne et mønster jeg kunne slippe å klippe i. Må da selvsagt strikke altfor mye vrangt siden det går fram og tilbake, men noe må mam vel tåle.

 2. Jeg elsker alt og alle i dag, jeg! Har bursdag, og koser meg grensløst. Intervaller før frokost, cup cake til frokost, cava og kake på jobb, sol ute, sol inne, sol i hjertet, sol i sinnet!

  Sånn apropos god stemning, liksom :D

 3. Hahaha! For en strikkemester. Hvis det blir familiekrise kan du alltids pakke deg inn i hoveddelen av genseren og skru ned ACen. Diplomatisk tips.

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.