Jobber med den saken også

Her er jeg når jeg analyserer sporet mitt fordi han jeg deler livet mitt med synes det kan lære meg noe:

Jeg jobber fortsatt med hele den skigreia. Det går seg sakte men sikkert til, det gjør jo det. Nå hater jeg det ikke hver dag. Ikke at jeg går eller står på ski hver dag, men ski har et ganske stort nærvær i livet mitt på grunn av folk jeg omgås med, for eksempel folk jeg deler bad og seng og oppvaskmaskin med, så det er ganske lett å føle på hvor mye ski til enhver tid irriterer meg.

Oppoverbakkene liker jeg. Eller, jeg vet vel egentlig ikke om jeg liker det, kanskje det heller er det at motbakkene er så utrolig mye hyggeligere og mindre skrekkfylt enn nedoverbakkene, men samma det. Oppover går fortsatt bra.

Nedover, derimot. Men det har jeg egentlig klaget nok over. Jeg er dritredd og veldig dårlig nedover.

Det er meg på begge disse bildene, du bare ser meg ikke fordi jeg ligger begravet i pow. Pow er forkortelse for powder, som i puddersnø, eller løssnø, som vi sier hjemme hos oss, det er ikke tegneserielyden pow-pow-pow, som jeg trodde. Jeg trodde også at man skulle si «pow» hver gang man svingte. Det skal man ikke. Man skal ikke si noe som helst, kanskje bortsett fra oh yeah.

Det blir nok aldri skientusiast av meg, men nå er det lenge siden jeg gråt på skitur.

S

5 kommentarer

 1. Jeg pleier å si pow hver gang jeg svinger. Hvis det er pow da.

  Også tror jeg det går an å flette inn uttrykket ‘shred the gnar’ hvis du skal tøffe deg skikkelig.

  (Veldig fine bilder forresten!)

  1. Hahaha, det er så utrolig mye nerdete greier man må lære seg når man skal stå litt på ski!

 2. Ikke for å mase om reinsdyr, men trodde først det var reinsdyrbrigaden jeg så på bilde nr 5 ovenfra.
  Det ser helt utrolig kult ut med den softe, deilige snøen da. Jeg kan nesten høre SWOSH-lyden der du svinger. Jeg lurer på om du synes det gi begynner å gi noe tilbake, at du har stått mer på ski? Jeg mener, føler du mestring? Kan du strekke henda i være og hyle JAAAAA (eller pow!) innimellom? NB: ikke rop så høyt at du skremmer reinsdyra.

 3. Jeg synes dette høres litt ut som tortur. Du gjør en veldig god jobb i å få det til å høres ut som tortur ikke er så jævlig da! Det ser fint ut om ikke annet, utrolig vakker natur.

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.