3 Comments

 1. God jul!

  Jeg har et spørsmål. Hvis det føles sånn, kan du god se på det som en julegave. Om det er mest som en plagsom bloggleser, beklager jeg kanskje det. Etter fem år som Osloinnbygger har jeg forstatt til gode å komme meg opp på Grefsenkollen. Siden jeg tror at Grefsenkollen er ditt ekspertområde, er jeg vill nok til å spør om den fineste veien til toppen. Det er mulig jeg velger å vente med ekspedisjonen til været er litt mer sommer.

  1. God jul og godt nyttår, I!

   Ingenting å kanskje beklage for.

   Akebakken er den fineste veien til Grefsenkollen. Ta 56-bussen til Akebakken og gå opp den svingete veien til høyre (Akebakkeskogen). Følg veien til du kommer til en parkeringsplass. Gå inn skogsbilveien ved bommen og følg den til Grefsenkollen (det er et kryss etter hundre meter, da skal du til venstre, men det er skiltet, så det går nok bra).

   Hvis du spør Google hvor du skal gå fra Akebakken, tror jeg det er et av forslagene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.