Kanskje å overdrive

Dette er trynet til et menneske som løp sin første langtur i går, og som syntes det var en god idé å løpe en progressiv mølleøkt i dag.

20160325_140624

Jeg varmet opp i ti minutter på 9 km/t. Så tok jeg en slurk vann og løp sammenhengende i 50 minutter. Begynte på 10 km/t og økte 0,5 km/t hvert tiende minutt. Altså løp jeg de siste ti minuttene på 12 km/t. Det var tøft for beina, men jeg fullførte og klappet meg på skuldra etterpå.

Det var nok litt i overkant, det skal jeg innrømme. Jeg kunne jo nesten ikke gå i går kveld, slepte meg rundt som en annen pukkelrygget kirketjener. Samtidig er det på tide at jeg tøyer grensene litt. Skal kanskje la være å tøye grensene to dager etter hverandre neste gang, da. Uansett, nå har jeg fått krysset av for to hardøkter og en langtur denne uka, så da er resten bonus. Dessuten har jeg funnet ut at yndlingstightsen min er helt gjennomsiktig, så det gir jo øktene med den en ekstra spiss, kan man si.

IMG_20160325_140110

Har fått et par spørsmål om hva jeg pleier å ha på beina når jeg løper. Dette er Asics Gel Noosa Tri. Nå om dagen løper jeg enten med dem eller klassikeren Adidas Supernova Glide Boost. Jeg har ingen planer om å bli triatlet, jeg kjøpte dem utelukkende på grunn av fargene. Er det en god grunn til å kjøpe et par løpesko? Sikkert ikke, men jeg synes ikke det er en dårlig grunn. En av fordelene med å ikke løpe så fort, er at jeg ikke trenger å føle en dyp, gjensidig kjærlighet til skoene mine, jeg kan løpe i alt som føles ok. Det er fortsatt et par måneder til jeg blir kresen på sånt.

Og nei, dette er ikke sponset.

Siri

10 Comments

  1. Sist gang jeg kjøpte løpesko og fikk som vanlig god hjelp på løplabbet, var det heldigvis skoa som så ut som en tyggisreklame fra åttitallet som passet best. Farge er det beste som har skjedd løpesko.

      1. Alt blir lettere med litt rosa effekter. Jeg prøver hardt med samme teori og har rosa penn i kjedelige forelesninger, men er litt usikker på om det stemmer for alt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.