12 kommentarer

  1. «Vi bare putter den tilbake i pakka så mamma ikke merker at vi har spist av den»

    Asså; nå ble akkurat hangover-dagen min levelig.

  2. En gang så jeg Bror 2 på universitetet. Det er sikkert måneder og år siden nå. Ble flau på den måten jeg blir når jeg ser kjendiser på gaten og går intenst inn for å ikke røpe at jeg kjenner de igjen så de slipper å bli selvbevisst når de er off duty. I ettertid tenkte jeg at det var litt overdrevet, men det er vel kanskje sånn internettverdenen fungerer?

    1. Oj!!!! (Kjenner meg for øvrig veldig godt igjen i den tilnærmingen til kjendiser, og synes det er kjempemorsomt at du følte det sånn for Bror 2!)

  3. Har tenkt på det mange ganger før men aldri sagt det; bror 2 (og bror 1 da!) er kjekk. Også her som 17-åring. (Er det barnerov?)

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.