Koppen (handler ikke om menskopp denne gangen, dessverre)

Så jeg har flyttet til Harstad. Det kan vi snakke mer om seinere, for nå må vi snakke om noe viktigere. Den siste dagen i Oslo var jeg nemlig på Posten og hentet en viktig pakke, for det er sånt bloggere gjør. Dessverre hadde jeg betalt for pakken selv, jeg hadde til og med ventet ganske utålmodig på den.

(Det jeg hentet var min nye One Direction-kopp. Tenkte jeg bare skulle avsløre det her, for jeg synes ikke det er så gøy når man må scrolle så langt for å få vite hva det var i pakka eller brevet eller hvem som var morderen.)

Her er det som skjedde:

I fjor sommer var jeg på One Direction-konsert, for jeg elsker One Direction. Der kjøpte jeg meg en kopp fra merchstanden. Kopp føltes riktig, mest fordi t-skjortene så litt for stilige ut for meg. Skal jeg ha boybandskjorte, skal den værra støgg. Sånn er det bare. Så det ble kopp.

Jeg tok med meg koppen på jobb i bokhandelen, for det er jo ikke vits i å ha en toppers kopp uten å få vist den fram.

Og så ble den borte. Selvfølgelig ble den det. Jeg er rimelig sikker på at det var noen småjenter som stjal den, til og med. Det er faktisk ikke så mange 12-åringer som sliter seg fri fra flokken for å stille intrikate spørsmål om Det aller fineste av Anna Bache-Wiig, fordi hun merker at det er min yndlingsbok å anbefale til jenter på hennes alder. Det er klart hun var en avledningsmanøver. Jeg ble lurt trill rundt, det innrømmer jeg glatt.

Koppen var iallfall borte. Håper de dovne Pepsi Max-restene smakte godt.

Så jeg måtte gå på nettet og kjøpe meg en ny. I en måneds tid var jeg altså uten 1D-kopp (1D er fortkortelsen for One Direction, ikke sant). Måtte drikke te og doven Pepsi Max av forlagsreklamekopper. Det var ganske kjipt. Heldigvis kom den nye koppen før desember begynte, så jeg fikk tatt julerushet med Niall (min favoritt) i håndflaten. Omg, det der skal jeg aldri skrive igjen, herre min hatt.

Og så skjedde det igjen. Tror du ikke jeg dyttet koppen i bakken da jeg skulle flytte en litt stor pappeske? Stakkars Louis fikk alle lemmene amputert og ble liggende som et halshugget hode på metallfoten av et musikkortstativ. Koppen var ubrukelig og jeg måtte spørre vekterne i hvilken søppeldunk porselen skulle, og en av dem spurte om om det var en kunde som hadde glemt igjen koppen sin, og jeg sa nei, det er min kopp, og da sa han andre at Drag Me Down-remixen er kul. Det var jo hyggelig. Men jeg var igjen koppløs.

Så du kan jo tenke deg hva det var jeg hentet på Posten den siste dagen i Oslo. Det var min nye One Direction-kopp.

One Direction-kopp

Den er rosa og har hjerter med piler, og hvis man ser den fra en av sidene, ser det ut som det står erection på den. Den er perfekt. Dessuten hadde den perfekt timing, for i morges våknet jeg til mitt nye liv i Harstad, og det var en sånn helt middels opplevelse, om jeg skal være ærlig. (Obs! Ikke personlig ment mot Harstad.) Men, istedenfor å bli liggende i senga og lese det britiske sladrebladet jeg fant på McDonald’s i Puerto Rico (Look at Katie’s new legs! «Algae got me pregnant!»), sto jeg opp for å prøve den nye koppen min.

Den fungerer.

Siri

22 kommentarer

 1. Nydelig kopp. Seriøst!

  Nå har jeg hørt på Løpings-lista di på Spotify og den funker utmerket på jobb også. Så vet du det. Pluss for å ha både Baywatch-sangen og Marcus & Martinius på lista. Sånt liker jeg!

  1. Alright!

   Juicy Wiggle – Redfoo
   Sexy and I Know it – LMFAO
   Elle Me Dit – MIKA
   If I Lose Myself – OneRepublic
   Come Out and Play – The Offspring
   The Captain – Biffy Clyro
   Weapon Of Choice – Fatboy Slim
   Bills – Lunchmoney Lewis
   In Too Deep – Sum 41
   Error 404 – Martin Garrix

   De liker jeg å løpe til. Hilsen hun som ikke har løpt på minst et halvt år.

 2. Ei jeg kjenner har et eget album på facebook om kopper, som heter Koppsfiksert. Bare sånn apropos. Tror ikke hun har 1D-kopp, da. Det har ikke jeg heller. Men jeg kan jo glede deg med at jeg klarte å ta 6-5-5 armhevinger i går. Har du fortsatt å øke på etter 10-tallet?

  1. Jeg tok 11-10-10 i går! Har hatt litt flere dager mellom hver gang i ferien, men det tror jeg egentlig var sunt. Kanskje man burde legge inn noen pauser på 4-5 dager iblant? Det gikk iallfall overraskende greit med 11-10-10 nå.

  2. Imponerende! Hvis det fortsetter like greit for min del, vil jeg på ett etter annet tidspunkt roe ned litt på opptrappingen og/eller ha lengre pauser. Kanskje jeg blir å finne meg en annen styrkeøvelse, og kjøre annenhver gang, slik at det blir ca 4 dager mellom hver armhevingsøkt. Eller noe sånt.

  3. We revenue canada goose parka, People will be the most beciefnial reward during the chilly months a number of weeks . They may be low-cost and good quality, great thermal effects. Very best canada goose parka revenue system.

  4. The code to modify the software application to bring the gospel to the site design. Each week have new goods shelves must have got to you. Hope you could write more about that.

 3. Jeg visste ikke hvor mye følelser man kunne ha knyttet til en kopp før en av mine mummikopper ramlet i gulvet. Det gjør fortsatt vondt å tenke på, to år senere.

 4. Fin kopp! Jeg har faktisk hørt på det nye albumet til ZAYN (delvis i alle fall) etter mye inspirasjon fra deg. Han synger litt sexy da!

 5. Jeg er gift med en koppsfiksert mann. Morgenen er ødelagt for ham hvis han ikke kan drikke morrakaffe av sin lille fine mummikopp (Stinky). En gang mistet en av ungene stinkykoppen i gulvet, så hanken røyk. Tror aldri jeg har sett ham så sint noen gang.
  Det dårlige med dette er jo åpenbart. Det gode er at han lett lar seg glede (skal kjøpe ny stinky til ham til gebursdag).

  1. Stinky er en av de beste i hele Mummidalen. Får ting til å skje, utfordrer mummiene, finner på sprell. Lille My er også bra. Hvilken mummikopp bruker han når Stinky er midlertidig ute av drift?

  2. Han er rådvill og har henfalt til en stor, støgg svart kopp. Aner ikke hvor den kom fra – kanskje noe han har tatt med hjem fra jobben. Mannfolk…!

 6. Datteren min har en kopp som det står masekopp på. Jeg liker den. Synes du også har en fin kopp, om jeg får lov å si det…

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.