Lage barn

Karine kom med et interessant forslag i kommentarfeltet her om dagen:

barn

Når folk kommer med forslag jeg ikke skjønner hva handler om, liker jeg å gjøre research.

lagebarn

La meg med én gang fraråde dette googlesøket på det sterkeste. Det var litt av et sjokk. Jeg vet faktisk ikke om jeg har sett noe drøyere i hele mitt liv. Nå skal ikke jeg sitte her og dømme andre, men det der er iallfall ikke noe jeg er interessert i å delta i.

La meg spare deg for de verste detaljene, og bare fortelle at et av nøkkelordene virket å være «baby». Dette er baby:

babies

Ifølge Google er baby søt og hvit. Det bør det jo være mulig å få til på egenhånd, eller iallfall uten sperm involvert. Her er den oppskriften jeg endte opp med:

Oppskrift på baby

Du trenger:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • hvetemel
 • salt
 • vaniljesukker
 • bakepulver
 • vann
 • et ønske om å bytte vekk all komfort og lykke i livet mot et hint av meningsfullhet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bland alt det tørre og ha i vann. Personen du elsker er 72,8 prosent vann og det regner hele jævla tiden. Jeg hadde i tillegg noen biter ingefær oppi, i et håp om at baby skulle bli kissed by fire.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjør baby i Kenwood eller KitchenAid til den slipper bollen. Har du ikke råd til kjøkkenmaskin, har du ikke råd til baby, sånn er det bare. Dessuten er det veldokumentert at baby knadd i kjøkkenmaskin har mindre sannsynlighet for å utvikle dysleksi, enn det håndknadd baby har.

Beklager hvis noen finner den kenwoodkroken på bildet støtende, men svangerskap er grotesk, det er bare å venne seg til det. Faktisk tror jeg det rosenrøde bildet vi maler av svangerskap er skadelig både for mor og barn. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERANå har vi kommet til sjuende trimester. Det er her baby utvikler sjel. Etter sjuende trimester er det ikke lov å angre seg. Babysjeler er viktigere enn alle andre sjeler, bortsett fra mannesjeler. Rangeringen er sånn: 1. Mannesjel. 2. Babysjel. 3. Jomfrusjel. Som vi vet, har ikke kvinner sjel.

Uansett, det sjuende trimesteret foregår på et lunt sted. Dekk babybollen med et ukjønnet kjøkkenhåndkle, og vent til du merker at det har oppstått et bånd mellom deg og baby. Mens du venter, kan du ta deg en kopp te. Det er viktig å ta vare på seg selv selv om man går og ruger på en vakker liten hemmelighet av stjernestøv og regnbuer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen sier det føles som et lynnedslag i eggstokkene eller testiklene, andre smiler litt stivt og sier at hehe, joda, de følte vel at noe skjedde på et tidspunkt. For meg var det en følelse av sult som var tegnet på at baby var klar for neste del av svangerskapet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATa med baby til kjøkkenbenken. Dette er en ganske emosjonelt ladet del av det å lage barn, så kanskje det er på tide å bruke noen av teknikkene du har lært på svangerskapskurs. Trikset er iallfall å være hyggelig, men bestemt. Du må rett og slett grave baby ut av bollen og dumpe den på kjøkkenbenken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANå har baby allerede utviklet helt lol stort hode, noe som jo er et av de typiske kjennetegnene på baby. Grunnen til at baby faktisk kan stå på dette tidspunktet i svangerskapet, er at den fortsatt tror at den ligger i bollen. Baby kommer gradvis til å miste evnen til å stå og være stille utover i den siste delen av svangerskapet. For nå er det ikke mye igjen.

Smell ovnen på 185 grader, og stek baby på midterste rille i 40 minutter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHerregud, folkens, vi har blitt foreldre! Eller, i mitt tilfelle, så har jeg vel egentlig blitt alenemor, da babys far helt i begynnelsen av babyprosjektet bare: «Hva faen er det du driver med? Jeg går meg en tur.» Men det vet jo ikke baby, så jeg svøper den i farens skjorte. Bare et lite tips sånn helt på slutten: Pass på å hele tiden støtte hodet til baby, ellers kan det falle av.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASe, den har allerede begynt å utvikle øyne!

Siri,
først og fremst mor

24 kommentarer

 1. Hei! Jeg er glad for at du tok forslaget mitt på alvor. Hvis du fortsetter med dette prosjektet, vil du aldri mer måtte vurdere nye hobbyer. Håper det smakte!

  1. Veldig godt forslag. Er bare litt bekymret for hva jeg skal gjøre med baby nå? Hallén bare: «Kan jeg kaste denne, eller?»

  2. Kanskje han trenger litt tid på å modnes som pappa? Kanskje han ikke er klar for å ta på seg ansvaret for en annen person? Jeg tror han bare trenger litt tid. Ikke gi opp!

 2. Dette passet godt inn i nybakt tante-livet mitt ( jeg er redd for babyer). Hva med trolldeig som hobby? Håper du har hvitløkspresse til hårdetaljene.

 3. Dette er uten tvil den søteste babyen jeg noensinne har sett altså! Det jeg liker aller best med babyer er at de ikke er mine.

 4. Når du en gang faktisk får barn, sånn på ordentlig, kan du love å lese denne bloggposten på nytt?? det kan bli gøy?

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.