Livs- og bloggeoppdatering

Nå har jeg kommet hjem. Det var varmt og klamt, akkurat sånn jeg liker det.

20150923_184214 20150919_164300

Jeg fikk lest et par bøker ( Alice A4, Hypnotisøren, Me Before You) og matet et par katter. Egentlig vil jeg flytte til Hellas, det er snakk om et bestemt sted i Hellas, altså, men det er litt hemmelig akkurat hvor, for jeg er redd for at alle jeg kjenner skal begynne å feriere der, og da er på en måte noe av poenget med å dra dit borte, men uansett så vil jeg egentlig flytte dit. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skulle klart det, for det er ingen bokhandel akkurat der som jeg kan jobbe i, og jeg er ganske dårlig til å dyrke mine egne grønnsaker. Dessuten er heller ikke det der de største hinderne for å flytte dit, det er at jeg hadde forektrukket å ha med meg Hallén, for sånn virker kjærlighet uansett om det bare er en rekke kjemiske forbindelser i hjernen. Jøss, så lange setninger jeg plutselig har begynt å skrive.

Men! Jeg har lovet å bli med Hallén til Vestlandet eller Nord-Norge når han skal bli Ekte lege, det er ikke så lenge til, og hvis jeg gjør det, er det jo hans tur å bli med meg til Hellas når jeg skal bli Ekte menneske en gang om et par år. Du bare blir med uansett hvor han drar? spør en slags venn. Nei, ikke hvor som helst, svarer jeg. Jeg ville jo aldri blitt med til for eksempel Arktis eller Trona eller New York. Ville ikke blitt med noen steder som motarbeider livsmålene mine, som er 1. å være i fred og 2. å slappe av. Å bo i Ålesund eller Sandnessjøen eller noe sånt hadde vel tvert imot hjulpet. Akkurat nå har jeg forøvrig ganske bra uttelling på livsmålene mine.

Nei, assa, hva var det vi snakket om? Apropos Hallén, så har han med god grunn klaget litt på blogginga mi i det siste. Det har blitt for lite og for fjasete, tror jeg han synes. Det med fjaset har jeg ikke tenkt å gjøre noe med, men jeg skal blogge hver dag til uka. Et slags åttedagersprosjekt. Hvis jeg får det til, skal jeg få en premie. Vet ikke helt hva ennå. Hvis jeg ikke får det til, må jeg prøve igjen og igjen helt til jeg får det til.

Her er planen:

Søndag: dette innlegget her
Mandag: treningsoppdatering
Tirsdag: vi får se
Onsdag: litt usikker
Torsdag: kanskje en bok eller noe
Fredag: tja
Lørdag: vet ikke helt
Søndag: hva som helst

Så det er bare å glede seg til den kommende uka her på sirivil.no.

Snakkes i morra, da!
Siri

 

17 Comments

      1. Notodden er ganske fint. Der er det mange fine fjell å vandre/gå/løpe tur på! Har vært på et par tre-fire-800 turer der i mitt liv (skylder på pappaskognisse).

  1. Hvor som helst i Norge kan nok bli ganske fint! Lykke til med åttedagersprosjektet, gleder meg vilt (kan godt få se noen flere bilder fra hemmelige-Hellas :D)

  2. Ha ha! :) Jeg ser også fram til bloggeuken. Dagens matinntak på onsdag for eksempel!? Det er en greie på amerikanske blogger. De kaller det WIAW – som bare betyr what I ate wednesday.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.