Løpelærepenge

20141115_133147

Forrige søndag løp jeg jo løp. Det viser seg at 16 kilometer egentlig er ganske langt, iallfall når det kommer til hvor mye hvile jeg trenger etter et sånt løp. 1 t og 10 min er visst ganske lenge å banke rundt på asfalt på den måten der. Dessuten løp jeg en massiv negativ splitt, og det er jo alltid gøy. Da føler man seg skikkelig ovenpå når man kommer i mål.

Jeg var iallfall så ovenpå at jeg syntes det var nok med én hviledag, og like gjerne løp 16 seige kilometer på tirsdag også. Og 10 skikkelig tunge på onsdag. Så da fikk jeg to hviledager i straff av meg selv, for dette må jo være 19. gangen jeg gjør den blemma der. Egentlig veit jeg ikke om man kan kalle det en blemme, engang, det føles som en for bevisst handling til å kunne kalle det det.

Så nå har jeg lært. Til neste gang.

Som du ser løper jeg fortsatt nesten uten klær, og jeg vil bare at du skal vite at jeg setter så jævlig pris på det. Jeg vet hvor godt jeg har det.

I går løp jeg lørdagslangtur. 22 km på ganske nøyaktig to timer. Var varmt og fint, og beina var gira etter de to hviledagene.

I dag (søndag) har jeg vært på banen. Løp 7 x 200 m med 1 min pause. Prøvde å løpe litt fortere enn jeg har gjort på de korte dragene til nå, og fikk til det. Løp på nøyaktig 40 sekunder på alle dragene. Sju var passe. Så hoppa og spratt jeg litt i den ene trappa, før jeg tusla hjem.

Siri
(tar museskritt)

2 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.