Løpemusikk

Alle vet om løpemusikkregelen, ikke sant? At det ikke er lov å dømme noen for hva slags musikk de hører på mens de løper? Det er iallfall en regel.

Her er den vanlige løpemusikklista mi (Løpings) og den glade løpemusikklista mi (Kanari). Bare husk å scrolle, det er sikkert 90 sanger på dem.

På samme måte som Harstad kommune, er disse spillelistene i stadig utvikling. Dessuten fungerer de veldig godt sånn litt utpå natta, uten at jeg ville funnet på å kuppe musikkavspillingen når noen setter på Sufjan Stevens.

Fortell meg gjerne hva det flaueste du hører på når du løper er? Jeg liker en russesang eller fem, gjerne sammen med litt Celine Dion. Og si fra om du har noen tips til glade sanger som funker å danse løpe til!

Siri

24 kommentarer

 1. Good for you-Selena Gomez
  Come & get it-Selena Gomez
  Love me harder-Ariana Grande ft. the Weekend

  Hadde ein periode der eg kun jogga til The Beatles, men det gjekk litt for sakte. No rødmar eg heile økta, men det går både fortare og meir smertefritt. Altså, berre SJÅ desse songnamna.

  1. Jeg er kanskje litt herdet, men dette synes jeg ikke er flaut i det hele tatt. Er faktisk ekstremt imponert over at du bare løp til Beatles før??

 2. Kombinasjonen Michael Bolton, George Michael, Wham, Nas, Fred Falke, Snoop Dogg og Dirty works cd 1-3 (fra ca 2007!?). Plutselig kan det også dukke opp klassisk musikk, sånn som Leif Ove Andsnes med Grieg!

 3. Den John Legend Tïesto-sangen har jeg også på løpelista, og jeg får den alltid litt på hjernen etter jeg har løpt til den.

  Jeg liker å høre på Beyonce også, det har jeg kanskje sagt før. De nyeste tilskuddene på løpelista er Work Drugs – License to Drive (sånn du glemmer du hører på), Life of Dillon – Overload og Toya – I Do!! (løpe-meg digger den).

  Egentlig er jeg inne i en tilvenningsfase til å løpe mest uten musikk, og på langturene hører jeg alltid på lørdagsrådet podcast, siden den er lang nok og variert nok.

  1. Assa, jeg kjøpte Tidal utelukkende på grunn av Beyoncé, såååååååå.

   Jeg prøver også å høre på podkaster på langturene. Har du noe å anbefale?

 4. Løpelisten min er så full av gubberock at jeg bare kaller den for «Gubbeløping». På den står både Lynyrd Skynyrd og Creedence Clearwater Revival. Dét synes jeg er rimelig flaut. Men det er noe med låter på 8-9 minutter med lange gitarsoloer som passer så bra med tjåkk tjåkk tjåkk.

  Og så la jeg til «Glow» av Madcon her forleden. Herregud. Flau der også, men trøster meg med at jeg aldri går på byen sånn ellers, så et sted må rælet komme fra (var egentlig derfor jeg begynte å løpe for ti år siden, for å kunne høre på listepop med god samvittighet).

  1. Å, Glow er jo en løpeklassiker! Godt tips! Og det med å ikke dømme gjelder om man hører på gubberock også, så du trenger ikke være bekymret for det her.

 5. Løpe/treningslisten min inneholder perler som:

  Supernova – Victoria Vinje
  Hydra 2016 – Tix
  Little Swing – AronChupa
  Feel Da rush – Freddy kalas
  Ut – Delillos
  Shots & Squats – Vigiland

 6. Jeg har bare løpt med musikk et par ganger. Mener å huske at lista inneholdt noe Metallica. Ikke spesielt flaut(?) Foretrekker uten musikk ute, og netflix inne. Gjerne litt flaue serier på netflix, da! Har jogga meg gjennom en del dritt der.

 7. Man, takk for at du ofrer deg og fronter en veldig viktig regel. Min flaue løpeliste har egentlig morpha over i å bli hverdags-/gå til jobb/rundtomkring/nårsomhelst-lista (faktisk flaut, selv om noen av sangene også bare er BRA). Noe som fører til at jeg hører dem ihjel ganske kjapt. Men for øyeblikket er dette noen av de flaueste/beste på høy rotasjon med og uten løpesko:

  Dire Straits – Walk of Life (vennninne og jeg fikk den tilfeldigvis på hjernen samtidig, little did she know etc etc)
  Morgan Sulele – Bare Min
  Rixton – My and my broken heart
  Jan Teigen – Optimist (noen spilte den langs løypa på Birken og jeg bare <3<3)
  Avicii – Hey Brother
  Tokyo Police Club – Miserable
  Toots & the Maytals – 54-46 was my number
  SULK – The Big Blue (for alle cruise ned en fjellside i episk solnedgang som en solbrilleemoji-øyeblikkene)
  Sweden – Tomorrow Calling (litt det samme som over + hele det nyeste albumet deres er A+)
  Også er jeg svak for Biathlon + nå Vikings in Rio fra Helt Ramm på NRK. Jepp.

  Føler meg naken, bare hyggelig.

  1. Glemte Blue System – Two hearts beat as one! Bare hold ut gjennom the mother of all piggtråd-vers så kan du sprette avgårde på en sky av god stemning~

 8. Jeg hører på applaus-låta til musikalversjonen av We Will Rock You. Altså, der klapper hundretusen mennesker meg fram til jeg er ferdig løpt. Det er egentlig mest klapping, dernest musikk.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.