Mere mat, mere mat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gatematfestival finnes! En kilometer med heksegryter, frityros og munnparadis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er sånn mett man er på julaften, og omtrent like glad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20140816_120606

Det var til og med en banana stand der. Ingen satte fyr på den. Faktisk var fryst banan med sjokolade og strø en av de beste greiene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Mange sier at man ikke skal spise følelsene sine, men jeg vet ikke helt hva man skal gjøre med følelsene hvis man ikke kan spise eller drikke dem. Hjertesorgen min ble iallfall dempet av et midlertidig lag med smelta sukker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEgentlig har det vært overraskende mye frø og skuffende lite frityr i matveien her borte, så det var ganske betryggende å vite at det går an å få seg et pound sukkerspinn med cookiesmak når jeg skulle få behov for det (kjøpte bare en halv kubikkmeter i dag).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg spiste: friterte grønnsakspletter fra et sted i Sør-Amerika, en frozen banana med mørk sjokolade og kjekssmuler utenpå, en haug sukkerspinn, nachos & guaca, minicupcakes, kokosvann, iste, agua fresca, brød med olivenolje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 20140816_123432 20140816_122544Jeg vet ikke hvor jeg bor, hvilken dag det er, hvor familien min er, hvem jeg kjenner eller hva jeg eier. Men jeg er mett.

Gulp, gulp,
Siri.

11 kommentarer

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.