Møte i Verdens lateste bokklubb

I helga har jeg vært på et viktig møte på Notodden. Et helgeseminar, om du vil. Den andre halvdelen av Verdens lateste bokklubb har nemlig flyttet til Telemark. Her viser den andre halvdelen av Verdens lateste bokklubb fram den nye arbeidsplassen sin:

20151031_125041

Susanne jobber med kunst. Det betyr at hun ikke trengte å google de forskjellige maleriene som nevnes i første kapittel av Stillitsen. Det var nemlig på grunn av Stillitsen jeg var på Notodden i helga. Neida, det var på grunn av vennskap. Vi skulle ha møte i bokklubben, da.

12139632_201569103507684_83275803_n

Så det hadde vi. Om et par uker skal vi diskutere både kapittel to og tre, fordi kapittel to var så kort. Legg forresten merke til Superbitchene-bokmerket mitt. Ganske kult.

Uansett. Her er noen av tingene vi snakket om:

  • At det ikke går an å huske noe akkurat som det var, at man tilpasser minnene sine til ting som skjer før og etter.
  • Lunken vodka fra taxfreen.
  • At noen folk skriver lange setninger, og det må man nesten bare respektere.
  • Så spurte jeg hvorfor det ikke hadde kommet noen utkledde barn på døra, og Susanne sa det var fordi utelyset var slått av. Så slo vi på utelyset og fikk noen hekser på besøk. Jeg var litt slepphendt i godteriutdelinga, så vi slo av utelyset igjen.
  • At epler er på sitt aller beste akkuart før de blir overmodne, men at noen foretrekker harde bananer og andre foretrekker myke bananer.

Etter bokklubbmøtets slutt, så vi Hercules med Ingrid Bolsø Berdal.

Her poser jeg ved Myrens dam (tror jeg, det er bare å si fra på en hyggelig måte om jeg har misforstått noe om Notoddens geografi):

12200913_10156189451280481_5500875_n

Det er bare å ringe om du trenger noen motetips.

Godt brukt helg, spør du meg.

Siri

 

 

4 Comments

  1. Myke bananer med fregner FTW! Jeg elsker den lange HM-cardiganen min – helt til jeg skal ut døra. Det å matche antrekket med yttertøyet blir litt for avansert for meg. Det å få noe av yttertøyet til å passe sammen er i det hele tatt en utfordring, man tager det man haver.

    1. Jeg veeeeet! Jeg går alltid rundt med en slags kappe, fordi ulljakka er lengre enn ytterjakka. Noen ganger har prøvd å krølle den sammen og liksom gå med den rundt livet, men da blir det jo kaldt på rumpa.

  2. Den banan-diskusjonene har jeg blokket ut. Men jeg må innrømme at om jeg må velge, ville jeg valgt ikke-moden fremfor overmoden. Liker ikke at den er så søt. med mindre jeg skal bake bananbrød da!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.