Nå er jeg frisk og må redde maratonprosjektet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kunne nok prøvd meg på en liten joggings på torsdag, og derfor var det viktig at jeg ventet til lørdag. Nå er jeg helt sikker på at jeg er helt frisk og helt klar for å gjøre en innsats for å redde maratonprosjektet mitt. Å leve i snørr i to uker er nok.

Jeg har ikke tenkt å prøve å ta igjen noe av den tapte treninga. Sånt har jeg prøvd på før, og det går aldri bra. Ikke gidd det, stol på meg. Det jeg derimot har tenkt å gjøre, er å ha tre uker med ganske mye trening og et par skikkelig lange turer, og så en uke-halvannen med litt god hviling og overskuddssamling.

Helt ærlig er jeg overrasket over hvor rolig jeg er med tanke på hele prosjektet. Jeg tror det kommer av to ting: 1. at jeg er rimelig sikker på at maraton er en smertefull distanse uansett hvor pigg man er, og 2. det går ikke an å få til en perfekt oppladning, og hvis jeg hadde fått til det, hadde jeg sikkert blitt skikkelig stressa på grunn av forventningene som hadde kommet med det.

Og her er en fin greie med å ligge stille i to uker: man begynner å savne løpinga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag gikk og løp vi på noen småtopper i Vesterålen. En fin måte å liste seg i gang med treninga på. Kroppen føles selvfølgelig helt ubrukelig, og det kommer den nok til å gjøre en god stund til. Kjenner jeg meg selv rett, tar det nok ti dager før det føles ok. Det er jo mer enn god nok tid.

Mål for neste treningsuke:

  • Bli ganske sliten
  • Én terskeløkt
  • Én langtur
  • To styrkeøkter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siri

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.