Nestensprekk

Herregud, dette er der nærmeste jeg har vært å sprekke på løftet mitt om å blogge hver dag i 2016. Kom ikke på før nå, klokka 20.10, at det sitter et helt internett og vrir seg i forventning! Jeg skriver dette liggende på ryggen i sofaen, og har allerede mistet mobilen i ansiktet én gang. Det er nemlig tre meter bort til datamaskinen.

Her er et bilde fra årets første påskefrokost:

image

Jeg vet ikke hvor katten var. Jeg spiste også mer enn en appelsin, er bare litt kjappere enn de andre, for noen må jo lese quizspørsmålene.

Her er en liste over tv-serier jeg og brødrene mine har sett på sammen i påske- og juleferier:

Dexter
Narnia (BBC)
Justified
It’s Always Sunny in Philadelphia

Nå må jeg nesten gå og få servert litt mer mat. Lover dessverre ikke å skjerpe meg på bloggkvaliteten med det første.

God kveld!

Siri

7 Comments

 1. Jeg var innpå bloggen din klokken halv åtte og tenkte bare «Oj shit, hun har ikke blogget i dag!» Men så tenkte jeg det var litt for tragisk å kommentere at du ikke hadde blogget på en lørdagskveld. Men nå må jeg kommentere i og med at jeg er her innpå for andre gang på tre timer. Kos deg med påske! Herregud nå gleder jeg meg til å komme hjem og faktisk få maten servert.

  1. God påske, Mia! Håper du får masse påskegodt!

   Du må veldig gjerne si fra om klokka er halv åtte på en lørdagskveld og jeg ikke har blogget ennå. Seriøst, det er helt lov. Jeg lå på sofaen og bare: SHIT.

 2. Jeg er bare her for å komme med i «Best of kommentarfeltet i mars». Kødda, neida. Joda.

  Hva sier man.. Jeg har fulgt bloggen din i over fem år, som sammenfaller med hvor lenge jeg har brydd meg om løping. Jeg skrev forresten først at jeg har fulgt DEG i over fem år.. Sykt stalker måte å formulere seg på. For fem år siden hadde du én av veldig mange blogger i RSS-listen min. Nå er dette lille domenet den eneste bloggen jeg leser. Så.. Takk for det! Og takk for meg.

  1. Takk for deg, Pål! Gratulerer med plassen på Best of kommentarfeltet i mars!

   Håper det går bra med løpinga di?

   1. Hehe, takk for det Siri! Det går bra med løpinga mi. Jeg har de siste par årene klart å holde på følelsen av at løping er gøy, noe jeg er veldig fornøyd med. Ingen konkrete mål så langt i år – tidligere år har jeg løpt mot maraton og halvmaraton, nå vurderer jeg å heller ha mål om raskere tider på kortere distanser. Hvis jeg finner ut at det er gøy, vel å merke. Hvis ikke melder jeg meg sikkert på et motbakkeløp eller halvmaraton, bare for å ha noe å trene mot.

    Lykke til videre med løpinga di, og congratulatore med første langtur på lenge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.