Noe å lære fra katten

160916005

Du vet om katten, ikke sant? Den har dessverre ikke noe navn, med mindre man synes Pus er et greit navn, men det blir litt som om å kalle et menneske for Person eller Fyr eller noe sånt. Så vi kaller den bare katten. Eller VBK, da (verdens mest bortskjemte katt). Den har en litt shady forhistorie, men det trenger vi ikke gå nærmere inn på akkurat nå. (Du kan lese mer om det her.)

160916004

Greia med katten er at det er en lat katt. Den slapper av hele tiden, sover hele dagen og nesten hele natta. Liker å ligge med overkroppen i skyggen og rumpa i sola. I går fikk den sashimirester mens den satt på lillebroren min sin plass ved spisebordet. Likevel blir den glad og gira for et blad:

160916003

160916001

160916002

Man kan jo si at det gjelder å sette pris på de små tingene, men det er ikke det vi snakker om nå. Nå snakker vi om en katt som veit å slappe av, men som fortsatt klarer å mønstre litt entusiasme når det kommer et fint blad dalende. Håper du har et liv, eller kanskje en helg, da, iblant får man vel nøye seg med en helg, som er sånn. Avslappende med litt velplassert entusiasme.

Siri

3 Comments

  1. Digger Matildes kommentar, som er helt uten relevans for innleggets innhold<3

    Jeg tenker fortsatt på, og lærer av, den hamsteren som døde løpende i hamsterhjulet sitt (for lærdommens del later vi som det var akkurat slik).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.