Noen blurry snaps av verdens mest bortskjemte katt

IMG_3114Jeg har en mellomlanding hjemme hos mamma før jeg flytter til Harstad. Hos mamma bor også verdens mest bortskjemte katt, eller VBK, som jeg liker å kalle den.

Her sitter VBK på terrassen etter å ha brukt stien som er måket kun for at den skal kunne sitte sånn og katteglo.

20160302_171023

Her sitter VBK midt på kjøkkenbordet når jeg skal spise frokost.

20160301_064311

Her gir den meg blikket når jeg sier at den må gå vekk fordi jeg skal spise frokost.

20160301_064244

Her later den som at den sover når jeg sier at den må flytte seg fra godplassen i sofaen.

20160302_131520

Her vet jeg ikke hva den driver med.

20160301_213440

God kattehelg!

Siri

15 kommentarer

 1. Jeg er en av de som synes det er for lite katter på internett. Og hvert fall på blogger. Dette liker jeg!!!

  Hva synes VBK om flytting? Blir den (er det en hun? Han?) stresset? Liker den bilkjøring? Favorittmat? Får den sove i sengen din? Hva liker du best ved å ha katt?

  Jeg har jo 3 stk og hos oss er det Per som er VBK… Min lille bebbis!

  1. VBK er mamma (eller egentlig naboen til mamma) sin katt, så hun har ikke følt så mye på flytting, sånn utover at jeg tror hun synes det er fint å ha flere folk å mase om kos på. Det jeg liker aller best med katt, er at den vil kose hele tiden, men er litt uforutsigbar likevel. Hva liker du aller best med katt?

   1. Veldig enig. Jeg liker at de liker meg også. Følger etter meg og vil ligge på fanget mens de durer i vei. Også er det stor underholdningsverdi.

  1. Herregud, jeg trenger SÅ MANGE TIPS, Caroline! Det hele begynte for 10 år siden da jeg involverte meg med en mann!

 2. Katten min bit meg i leggen hvis eg ikkje gir han frukost med ein gong eg står opp. Han kan forresten lese, vil kun ha blautfor som det står «filet» eller «gourmet» på.

  Han er veldig glad i mamman sin (meg) og gir meg drepte rotter i gave.

 3. Jeg er ikke like flink til å lese bloggen din som du er å skrive den, så jeg har nettopp skjønt at du skal flytte til Harstad. Kondolerer. Bor selv ca 2,5t unna (med bil, men det er vell underforstått?). Vil bare uttrykke min dypeste medfølelse, selv om jeg ikkje kjenner deg så føler jeg med deg.
  MEN der finnes noen lyspunkt som jeg tenkte jeg skulle dele med deg. Mulig du allerede vet alt dette, men da får du ta det som den gode tanken det er.
  1. Vet ikke med folk i Harstad sånn helt spesifikt, men nordlendinger generelt er veldig greie folk. Så lenge du har humor og vett til å «skyte tilbake» så vil du se at folka er allright.

  2. Våren suger, mest fordi det ofte er vinter frem til sommeren, men bare hold ut til da. For da er det magisk. Når du kan løpe oppover et fjell by your choise midt på natta og fremdeles ha sola i fjeset. Da kommer hallelujastemningen.

  3. Vinteren suger også… Men igjen, vent til januar. Når det ofte er gudhjelpemegsåmangeminus og stjerneklart, de siste ukene før sola kommer tilbake og fullmånen lyser opp nok til at du aldeles ikke trenger hodelykt på løpetur og du kan løpe om kapp med nordlyset og stjerneskudd…Magisk! Lyset på himmelen forøvrig i januar kan også veie opp for at du bor i gokk og savner både moderne sivilisasjon og ellers.

  Ellers så burde du oppleve både Lofoten og Vesterålen – sjekk boka»på tur i Vesterålen» og dra på roadtrip gjennom Vesterålen å Lofoten om anledningen byr seg på sommeren.

  Ellers vil jeg bare ønske deg lykke til med flyttingen, enten så går det bra eller så går det over.

  Opptimistisk hilsen fra Benedikte

  P. S. Om noen sier «du kan reis te hælvetta» eller «di jåssfetta» eller «din flørrbainna fjott» eller lignende til deg så er det aldeles ikke sikkert at det er en fornærmelse. Alt ligger i toneleiet. Herregud, nå fikk jeg enda mer sympati for deg. Lykke til!

  P.s 2: der er selvfølgelig flere positive ting enn bare disse tre. Dette kommer til å gå helt fint!

  1. Ikke hør på Benedikte! Eller, hør på det fine hun sier om Harstad. Det er virkelig ikke så ille som folk skal ha det til. Egentlig handler alt om hva man gjør det til selv. Skal skrive litt fint om Harstad på bloggen snart, når jeg svarer på spørsmålsrunden min :)

   Jeg kan forstå at det er kjipt om du er glad i by, men på den andre siden er det mange løpemuligheter!

   1. Tusen takk for forståelse, Benedikte! Folk er så «det blir gøy!» at de glemmer at dette er en situasjon som har blitt påtvunget meg, og at jeg faktisk er litt rasende på grunn av det.

    Og tusen takk for gode tips og råd! Er du nordlending selv, Benedikte? Eller er du innflytter?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.