Noen ønsker for helga + se på dette harmoniske bildet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God fredag og gratulerer med én uke blogging i strekk her på denne biten av drivved i isødet vi liker å kalle internett! Beklager på forhånd, men jeg kommer til å bruke disse blomstene som rekvisitt på alle fyllbildene den nærmeste uka. Det er fortjent når jeg først har kjøpt blomster. Egentlig er de gratulasjonsblomstene til Hallén, men de kan jo være rekvisittblomstene mine samtidig.

Da jeg fraktet dem hjemover var det faktisk en mann på t-banen som lurte på om jeg hadde fått blomster av my boyfriend. Nei, de er fra meg til ham, svarte jeg. Girlpower, I like it! sa han da. Og jeg bare wow. Denne rollen som feministisk foregangsfigur var jammen meg lettere å både få og bære enn jeg hadde trodd.

Her er noen ønsker jeg har for din og min helg:

 • at det skjer noe uventet i siste bakken i Tour de Ski og at Torgeir Bjørn kommer med noen helt vilt retro fakta.
 • at ingen du følger på instagram skriver i passiv (det nytes i Phuket) eller at et sted leverer.
 • at du får minst én natt der du legger deg, sovner med en eneste gang og våkner av deg selv ni og en halv time senere.
 • at du møter erkefienden din mens han kjøper snus på Spar, og at du kan, mens du ser ham i øynene,  fiske opp mobilen og like facebookposten der han offentliggjør nyttårsforsettet sitt om å slutte å snuse.
 • at du er varm på føttene, nesa og rumpa, eller at du har noe eller noen å varme dem på.
 • at du får være helt, helt alene hvis du trenger det.
 • at Petter Northug sier noe upassende og Therese Johaug ler av det.
 • at du ikke prøver å se på tv-serien Salem mens du er alene hjemme.

God helg!
Siri

8 Comments

 1. Et fint punkt om Torgeir Bjørn. Jeg leste innlegget ditt du lenket til. Veldig fint. Jeg kjenner ikke skimiljøet fra innsiden, men vi har mange «Torgeir Bjørner» innen idretten jeg kommer fra også. Det er noe godt og trygt ved det, noe bærende og balanserende i disse tider hvor løperne krampaktig holder kommersielt flaskevann opp foran kameraet, og det på samme tid samsvarer med NSFs «verdier».

  1. Det vakreste jeg har sett, er Torgeir Bjørn som demonstrerer hvordan de gamle øst-tyskerne kjørte nedoverbakke i gyngende hockey.

 2. Er høyst tilfreds med tour de ski til nå, og de fleste kroppsdelene mine er relativt lune. Ønsker det samme til deg og en god helg, – fra en trofast og ivrig bloggleser

  1. Enig, veldig gøy Tur de Ski i år! Nå er det ikke helg lenger, så der er jo litt dumt, men god mandag! Hvis det går an.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.