Noen ting jeg har spist til frokost i det siste

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gresk yoghurt med plomme, eple og gresskarkjerner. Grønn te med noe fruktsmak og sitron.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brødskiver. Én med hvitost og én med brunost og syltetøy. Banan (spiste sikkert halve før jeg morgenjogget, tipper jeg). Hvit pekoete med ingefær.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Knekkebrød med avokado og sitronpepper. Gulrot og appelsin. Irish breakfast-te.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Havregrøt med peanøttsmør og syltetøy. Eple. Irish breakfast-te.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brødskive med speilegg og kaviar. Pære. Grønn te med sitron.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Knekkebrød med peanøttsmør. Paprika (rester fra vårullene fra dagen før). Smoothie med appelsin, kiwi, gulrot og ingefær. Grønn te med fruktsmak.

Frokosten er nok mitt mest fotballfruevennlige måltid, både med tanke på hva jeg spiser og hvordan det ser ut. Hvis jeg fikk bestemme helt selv og ikke skulle latt meg påvirke av noe som helst, ville jeg spist frokostmat til alle måltider. Som dessert og mellommåltid ville jeg hatt smågodt og iblant potetgull.

Siri

27 Comments

 1. Her var det mye som så skikkelig godt ut! Hvis jeg har tid så elsker jeg å spise skikkelig god frokost. Hvis ikke blir det som regel en yoghurt eller noe sånt. Idag har jeg spist havregrynsgrøt og drukket noe myntete te og er fornøyd med det.

 2. Så variert frokost du spiser! Jeg spiser det samme til frokost hver eneste dag (til gjengjeld er lunsjmatboksen min av og til ganske fotballfruevennlig).

 3. Jeg er skikkelig glad i middagsmat. Hvis klokken har passert 08:00 før jeg rekker å spise, kan jeg fort finne på å varme middagsrester til frokost. Tanken på å spise frokostmat til alle måltider skremmer meg, men havregrøt/byggrynsgrøt til frokost er skikkelig digg.

 4. Hva mener du med fotballfruevennlig? Selve maten eller mengden? For hun spiser jo som en fugl.

  Hva er favorittfrokosten, om du må velge mellom disse?

  1. Jeg skrev vel at frokosten er mitt mest fotballfruevennlige måltid, tror ikke hun ville funnet seg i verken utvalget eller mengden, for å være helt ærlig.

   Tror jeg hadde tatt havregrøten om jeg måtte velge én ting. Hva hadde du tatt?

   1. Om jeg skulle velge blant dine alternativer så hadde jeg valgt skålen med gresk yogurt. Jeg er ikke så glad i frokost egentlig, utenom når jeg får det servert.

 5. Fin variasjon tenker jeg og plusspoeng for grønnsaker til morgenmaden. Jeg spiser mer eller mindre alltid grøt til frokost – og da blir det litt kunstig med grønnsaker til. Jeg forsøker å ta igjen til lunch. Og mellommåltider. Grønnsaker er veldig godt. Innimellom steker jeg et brett med grønnsaker til kvelds.

  Hva er din favorittgrønnsak?

  Kan jeg spørre hvordan du lager grøt?

  1. Min favorittgrønnsak er kanskje gulrot? Synes også rødbete er godt, hvis det teller, men det er så grisete at jeg ikke spiser det så ofte. Eller søtpotet! Teller søtpotet?

   Kan fortelle om grøtlaginga hvis du lover å ikke sladre til Chassi?

   Jeg lager grøt helt vanlig. Koker opp havregryn med vann og bittelitt salt. Har iblant oppi noe frø, hvis jeg vil ha det. Noen ganger har jeg en eller annen form for melk på.

   1. Jeg skal prøve å la være å sladre. :D

    Jeg lager også grøt med vann! :*

    Gulrot er min favoritt også. Nå er jeg oransje. Jeg anbefaler deg å få en ny favoritt før det går like ille med deg.

 6. Du må prøve havregrøt med brunost (og evt. blåbær) og litt sukker. Det er min vinterfrokostfavoritt.
  Jeg elsker også frokost, og jeg liker omtrent alt av frokostmat. Diskriminerer ikke på sunnhet, foråsidetsånn.

 7. Synes den siste smoothien der ser ut som den inneholder froskeegg. Det er jo sesong for det, så kudos for å spise sesongvarer (muligens kortreist også).

 8. Er glad for at du skriv det der med at frukosten er din mest fotballfruevenlege måltid, for eg syns det ser litt lite ut. Særleg med tanke på 90 km pr veke!
  Helsing Mama Kari (som utvekslingsstudenten min kallar meg)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.