Ok, så det er dette som er påske

Påske 2017

Påske 2017

Påske 2017

Ja, nei, her kommer det et ras av bilder fra påskeferien. Vi har vært på Rolla, det er Norges mest vannrike øy. Jeg aner ikke hva det betyr, men det har nok noe å gjøre med at Rolla er naboøya til Andørja, som er den øya i Nord-Europa med flest fjelltopper på over 1000 meter. Eller noe sånt. Ikke korriger meg på dette, jeg verken skjønner eller bryr meg om det. Det gjelder uansett å ha mest av noe, det gjør jo det.

Påske 2017

Påske 2017

Påske 2017

Årest påskekonsept var selvfølgelig topptur på ski, og jeg har nok dessverre stagnert i ferdighetsutviklingen min. Opp går, som jeg har sagt tusen ganger før, helt fint. Ned er sånn her:

Påske 2017

Påske 2017

Påske 2017

Påske 2017

Heldigvis har Hallén endelig skjønt at jeg må få lov å ta av meg skiene og gå ned de bratte partiene (der det er mer enn fire prosent helning). Da unngår vi som regel grining, og jeg får sove om nettene selv om jeg vet at vi skal på tur dagen etter.

Påske 2017

Påske 2017

Påske 2017

På bildet over ser du Doktor Mord og Lektor Solstråle planlegge neste tur. Kristine og jeg foretrekker avslappa turer, mens Eirik og Hallén foretrekker mer hardcore jåssing, så det blir noen diskusjoner om rute og tempo. Heldigvis betyr det også at vi kan lese i godstolen mens de hakker rundt i en eller annen isvegg.

Påske 2017

Påske 2017

Påske 2017

Påske 2017

Her er Kjetil og Berit, også kalt Kikkan og Bibb, som bare elsker å være ute:

Påske 2017

Påske 2017

De er omtrent like ivrige som Hallén, så der er det lite støtte å hente når det kommer til begrensninger på ekspedisjonene. Sånn ellers er de greie.

Her får jeg shreddetips av Kristine:

Påske 2017

Påske 2017

Påske 2017

Her er jeg dritsur, helt på ekte, fordi jeg ikke skjønner hvordan jeg skal komme meg ned fra det fjellet vi er på:

Påske 2017

Men så kom vi oss ned på et vis, og da ble jeg skikkelig avslappa og fornøyd:

Påske 2017

Påske 2017

Påske 2017

Påske 2017

Påske 2017

Sjekk de profesjonelle påskegropene vi koste oss i! For bare et par år siden kunne jeg ikke tenke meg noe kjedeligere enn å sitte i påskegrop og grille pølser, men nå har jeg jammen meg kost meg med det også. Der snakker vi personlig utvikling. Før vi veit ordet av det, elsker jeg sikkert å gå på ski også. Hehehe. Neida.

Påske 2017

Her er gjengen når jeg begynner å grine midt nedi bakken:

Påske 2017

Påske 2017

Sånn bortsett fra at vi ikke fikk én eneste fisk, vi prøvde alt, var det en helt topp påskeferie. Det var lov å drikke rødvin på badet, vi fikk helt eksotisk godt vær og klarte over halvparten av spørsmålene i Morgenbladets påskequiz.

Påske 2017

Påske 2017

(Hvis du trenger flere turdetaljer, vil jeg anbefale turbloggen.) Håper din påske har vært minst ok+!

Siri

9 kommentarer

 1. Wow. Gratulerer med personlig utvikling! Det så utrolig pent ut da, naturen står det ikke noe på.

  Jeg har hatt en finfin påske! Slappet dessverre av litt for mye med tanke på at det bare er seks uker igjen til innlevering av masteroppgave…. DET GÅR BRA! Neida, joda. Vet ikke.

  1. Det kommer til å gå bra, Lise-Marie! Shit, så gøy at du er med på bokklubben selv om du har master’n å tenke på!

 2. Det ser helt tippen, toppen ut: Fantastisk vær, flott føre, og så de fjella da!
  Hva er det mannen nedi bakken har i den hånda han ikke viser fingeren med? Er det en sjokoladebit, prøver han å få deg til å slutte å grine?
  Min påske har bestått av
  -bæring av materialer (bra; ble sterk og fikk lagt ny veranda)
  -surdeigsbaking (husmorpoeng)
  -altfor mye godteri (tradisjonen tro).

  1. Ja, det er en sjokobit! Tror han prøver å fotobombe, og som du ser, så prøver livspartneren hans å korrigere oppførselen hans med staven.

   Surdeig. Er det sånn som lever et eget liv?

  2. 10 poeng til livspartneren på bildet, flere burde bruke staven oftere.
   Surdeig lever, men den må du pleie – holde liv i den ved å mate den med mel og vann. Hjemme hos oss går surdeigen under navnet Bikkja. «Har du mata Bikkja?» Og når vi skal på hytta: Husk å ta med Bikkja!
   Bare si ifra hvis du vil ha en dært. Blir sykt gode brød, når du får øvd deg litt.

  1. Ja, jeg er godt oppi hardcore treningsinnsats når jeg går sammen med Hallén. (Også er jeg på spaseringspuls når jeg går kosetur med gjengen.) Vet ikke helt hvordan det er på nedturen, men det meste av tiden går jo til turen opp. Også er utstyret såpass tungt at man liksom må slepe seg av gårde. Tror det er helt prima trening, for å være ærlig!

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.