Ok, vi er på Gran Canaria

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi er som sagt på Gran Canaria. Jeg vet ikke hvordan jeg fikk med meg Hallén hit. Det handler nok om dårlig samvittighet for hele den Harstad-situasjonen. Med akkurat Gran Canaria har jeg nok pushet grensene hans ganske kraftig. Men som han sa: Vi bor iallfall nære grusveien som går opp i fjellene.

Når vi er i Syden, ser de fleste dagene sånn ut: Vi spiser frokost sammen. Så drar Hallén på sykkeltur mens jeg går på stranda. Så spiser vi middag sammen. Iblant tar vi en løpetur eller utflukt sammen. Det hender også at Hallén er veldig sliten (mange drøye turer) og blir med på stranda. Da sitter han ofte i skyggen og leser i boka si (akkurat nå en om CIAs historie), eller bader. Jeg pleier å ligge i sola og lese i boka mi (akkurat nå Everything I Never Told You), eller bade.

Til nå har jeg blant annet spist fire is og to posjoner tapas. Jeg har løpt to turer, lest en halv bok og sovet meg gjennom et karaokenach i naboleiligheten. Det eneste som mangler er en selvlysende drink, men det har jeg på følelsen at kommer til å ordne seg. Jeg har det toppers.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siri

20 kommentarer

 1. Jeg er bare litt sjalu da! Bading, strand, god temp., turer, osv. frister ganske mye nå som det er skikkelig grått og regnfylt i Oslo. Dere hadde god timing på turen deres. Kos dere masse, det høres skikkelig idyllisk ut.

  1. Takk! Vi koser oss skikkelig. Jeg får lest masse og løpt så mye jeg vil, Hallén får sykla så mye han vil.

 2. Det ser sykt digg ut!

  Jeg har det også sånn på tur med mannen, men han har bare hatt med sykkel en gang. Jeg er god på avslapping, han er god på aktivitet.

 3. Vi skal til syden med alle barna for første gang nå til sommeren. Jeg lurer veldig på hvordan det blir.

  1. Som ei venninne av meg sa det: «Syden som vi kjente det er borte for alltid.» I alle fall i ein del år.

 4. Åh, Gran Canaria er yndlingsøyen! Og fine Mogan, det er idyll det! Dere bør dra opp i fjellene! Landskapet og utsikten er helt vanvittig. Det bor folk der oppe som aldri har sett havet. Det er ganske sprøtt.

 5. Jeg tror jeg er mer som Hallén. Var i Kroatia i fjor på sykkeltur, lå på stranda i 3 timer en dag. Nå trenger jeg ikke å ligge på stranda mer dette tiåret i hvertfall! :P

 6. Er ikke det risky business å reise til syden-idyll for å varme opp til Harstad? Hvis Hallén hadde vært skikkelig lur hadde han tatt deg med til Minsk eller noe i den duren der.

  (Er bare misunnelig)

  1. Det er fordi Hallén klappet høyt for å få oppmerksomheten dens, så jeg kunne få bilde av ansiktet dens. Så den er rett og slett redd, ja.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.