Meny Lukk

Ok, vi er på Gran Canaria

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi er som sagt på Gran Canaria. Jeg vet ikke hvordan jeg fikk med meg Hallén hit. Det handler nok om dårlig samvittighet for hele den Harstad-situasjonen. Med akkurat Gran Canaria har jeg nok pushet grensene hans ganske kraftig. Men som han sa: Vi bor iallfall nære grusveien som går opp i fjellene.

Når vi er i Syden, ser de fleste dagene sånn ut: Vi spiser frokost sammen. Så drar Hallén på sykkeltur mens jeg går på stranda. Så spiser vi middag sammen. Iblant tar vi en løpetur eller utflukt sammen. Det hender også at Hallén er veldig sliten (mange drøye turer) og blir med på stranda. Da sitter han ofte i skyggen og leser i boka si (akkurat nå en om CIAs historie), eller bader. Jeg pleier å ligge i sola og lese i boka mi (akkurat nå Everything I Never Told You), eller bade.

Til nå har jeg blant annet spist fire is og to posjoner tapas. Jeg har løpt to turer, lest en halv bok og sovet meg gjennom et karaokenach i naboleiligheten. Det eneste som mangler er en selvlysende drink, men det har jeg på følelsen at kommer til å ordne seg. Jeg har det toppers.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siri