Opp-opp-opp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går løp jeg 7 x 4 minutter i Wyllerløypa. Det er der Oslos bratteste går. Å kalle det løping er nok å overdrive, det var mer en slags blanding av tripping og gange. Uansett, 4 minutters innsats, og 1,5 minutter pause der jeg beveget meg nedover i bakken. Ble kjempeseig i beina og koste meg maks.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg løper bare oppover nå. Liker det bedre enn å løpe flatt. I motbakke har man bare en oppgave, og det er å holde det gående. Å på ett eller annet vis sette den ene foten foran den andre. På flata er det så mye mer tjas og mas, man må være så skjerpa i beina og hjernen. I motbakke er liksom forholdene såpass imot deg i utgangspunktet, at du bare må gjøre det beste ut av det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gjør mine morsomste og beste løp når jeg bare må gjøre det beste ut av det. Det har sikkert med forventninger til egen prestasjon å gjøre. På flate asfaltløp har tiden så mye å si. Motbakker bryr seg ikke om tid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASiri.

 

10 kommentarer

 1. Du er rå og inspirerende og jeg er så sinnsykt glad for at du er her og kan inspirere utover «nye rosa tights og questbars».

 2. Oppover er definitivt bra. Jeg har vært i Møre og Romsdal så lenge nå at jeg ikke husker når jeg kom hit. Her er det bare bratt. Over alt. Bare opp og ned. Jeg tror at jeg løper bakkeintervaller hjemme, men det er jug.

  Bra at du koseløper og skriver litt her igjen. Ha en fortsatt fin og bratt (på den gode måten) sommer.

  1. Enig! De har noen helt andre bakkeformater på Vestlandet. Fikk bakoversveis da vi løp Rimstigen opp i fjor, det var en helt usannsynlig lang og bratt bakke. Derfor skal vi selvfølgelig løpe det igjen neste helg. Kanskje en uoversiktlig periode i Møre og Romsdal gir deg ny Oslos bratteste-pers til høsten?

   Takk, fortsatt fin og bratt sommer til deg også!

 3. Snasent treningstøy!!! Kan du røpe hvor det er fra? Jeg kjempeglad for at bloggen er tilbake! Hvordan finner man arkivet? Trenger innlegget om alle skoa for jeg skal kjøpe (enda) ett nytt par, jihu

  1. Hei! Så hyggelig at du er glad for at bloggen er tilbake! Arkivet finner du ingen steder, men du får si ifra om du vil ha en ønskereprise eller om det er noe annet du ønsker deg. Mine yndlingssko akkurat nå er Asics Gel-Lyte33. Det er koseskoene mine. Lette og myke. Ellers løper jeg en del med Adidas Supernova Glide (Boost?) på tusleturer. I skogen løper jeg ofte med VJ Bold (o-sko). Hva slags sko er du ute etter?

   Skoene er Icebug Acceleritas, shortsen er Nike, skjorta er Adidas.

 4. Takk for bra innlegg. Jeg er superglad for at du er i gang igjen med bloggen.
  Løp 7*4 min i bakke nå i kveld inspirert av dette innlegget – tusen takk, hadde aldri gjort det uten, og skal gjøre det igjen.
  // Ellen

 5. Flott. Det er faktisk ikke så vondt å løpe oppover som mange vil ha det til. Det er bare å la vær å se oppover. Tenke 2-3 skritt videre. Det klarer man alltids på et vis. Så er man vips! oppe. Deilig.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.