Oslo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20160622_103326

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20160623_212841

Jeg er i Oslo noen dager. Jeg har ikke med ullgenseren min, for den trenger man nemlig ikke i Oslo om sommeren. I går spiste jeg Lollipop langs Akerselva mens jeg svettet i shortsen og et menneske jeg liker fortalte om den katastrofale familiemiddagen hun hadde vært på. Katten hopper opp i senga mi hver morgen. «Hei,» sier jeg. Den maler høyt mens den knar og knar og knar på dyna.

Ida serverer grønn juice og generell entusiasme. Matilde har med Melvin, som har fått sommersveisen. Han ser alltid litt pervo ut før pelsen gror seg til litt. Malton, kaller hun ham når han ser sånn ut. Han er fortsatt veldig søt. Dagen etter går vi opp i den største hoppbakken i Linderudkollen. Vi er redde, men gjør det likevel.

Lillomarka er varm, tett og grønn om sommeren, og jeg løper de samme stiene jeg alltid har løpt. Får et vepsestikk i armhulen når jeg tar en selfie på en myr. Det er verdt det.

Jeg har det veldig bra.

Siri

5 kommentarer

  1. Altså, sååå godt å ha deg tilbake i høgget ass. Håper vi blir naboer igjen neste år. Eventuelt at vi lever livet i syden.
    Håper du slipper ullgenser i syden. God tur!

    1. Hm, ganske mange tips! For eksempel Solemskogen-Evensetermyra-Revlikollen-Slengfehøgda-Grisputten-Solemskogen, eller Solemskogen-Lille Gryta-Karusputten-Veitjern-Grisputten-Solemskogen, eller over Granberget og tilbake over Barlindåsen, for eksempel? (Løper fra Solemskogen for det er der mamma bor.)

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.