Øyne så store som tinntallerkener

20150218_022940

Jeg får ikke sove når jeg ikke løper. Kroppen er ikke sliten nok til å legge ned veto mot hjernen. Isteden strikker jeg og leser og snakker med meg selv. Lager lange argumentrekker for og imot greier jeg egentlig ikke bryr meg om i det hele tatt.

Tenker at dette bærer rett mot Nav og et liv i godstolen foran tv-en, og at det jo kunne vært ganske mye verre, det eneste dumme er at jeg i så fall må avslutte hele dette Hallén-prosjektet, for det er tross alt bedre å bli forsørget av de andre skattebetalerne enn av en mann man ligger med, eller er det egentlig det, så bra, nå fikk jeg noe å tenke litt mer på.

20150218_090703Uansett hvor sterk tiltrekningskraft Det svarte hullet har om natta, så liker jeg egentlig å være våken da. Ting man gjør mellom midnatt og 06:00 på en hverdag, teller jo ikke. Man kan vasse rundt i de rare hjørnene på internett, man kan stjele naboens katt, man kan lage ansiktsavtrykk i geleen i kjøleskapet, uten at noe av det egentlig har skjedd når man våkner neste dag. Problemet er bare at man våkner sånn som dette

20150218_090901

og bare: Hehe, jaja, jeg har blitt en sånn vill&gal person som er oppe hele natta og samma det, jeg kan like gjerne føkke opp litt mer. Vaniljesaus til frokost? Jepp. Late som jeg ikke går på skolen? Watch me. Si til min hamsunelskende venn at Johannes, møllerens sønn, er like ille som Christian Grey? Gjerne.

Siri,
crazyass mofo.

7 Comments

 1. Yolo. Jeg er mer typen som bare vil sove hele tiden, og må anstrenge meg for å holde meg våken.

  «I love sleep. My life has the tendency to fall apart when I’m awake, you know?»

 2. (‘)•´¨`•(‘)
  ( ‘◕¸◕’ )
  (»).►•◄(»)
  (,,,,) (,,,,)

  Nå håper jeg virkelig at denne blir seende ut som den skal…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.