På tur igjen

IMG_20160614_193720IMG_20160616_121029

Siden vi uansett må til Tromsø på lørdag, har vi tatt oss en liten tur rundt omkring i Vesterålen denne uka. Jeg jobber fortsatt med å bli et friluftsmenneske. Det går sånn passe. Vil helst ha 4G og myk madrass uansett hvor jeg er. På den andre siden så har jeg ikke begynt å gråte fordi det er langt ned. Så det går nok i riktig retning.

Vi skal selvfølgelig snakke mer om denne turen og se på noen flere bilder og sånn til uka. Akkurat nå håper jeg bare dette innlegget blir lastet opp. Jeg sitter på huk med mobilarmen rett ut over en liten bekk, for her er det litt dekning. Første gang jeg har tisset og blogget samtidig.

God fredag!

Siri

7 Comments

  1. Litt krøll med bildene som ikke vises, men det tror jeg ikke er din feil.

    Lykke til med løpet i morgen, jeg tipper du surfer inn sub 1:35! :)

  2. Kos dere masse på tur og lykke til på løpet! :) Bildene kom ikke frem, nei, men vi får nok se enda flere når du er hjemme igjen.

    1. Disse er tatt med mobilen, men vi har ofte med oss et ganske ordentlig kamera på tur. Det er et Olympus OM-D-kamera, i så fall!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.