Meny Lukk

Pacific Heights, søtpotetchips

OLYMPUS DIGITAL CAMERANår folk bor i San Francisco i romantiske komedier, bor de i Pacific Heights. Det er søyler, spir, balkonger og hageflekker. Det er postkortdelen av San Francisco, og jævlig trivelig.

Alta Plaza Park:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI et parallelt univers bor jeg i Pacific Heights med de to små hundene mine. Hver morgen tar jeg meg en svart kaffe to go og lufter hundene i parken mens sola står opp. Så tar jeg yogamatta under armen og tar turen til Gayris lille og eksklusive Yoga and Mind Studio, og står på hodet med utsikt over San Francisco Bay. Jeg er arving til et russisk selskap som lager en mutter man trenger på en av de greiene som stikker opp av oljeplattformer, så jeg har ikke en jobb, bare masse charities som jeg holder orden på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOk. Fillmore Street er kåret av noen til en av landets beste shoppinggater, det sto det iallfall på et skilt ved et munistoppene. Og jeg bare: Mnnglaargghh, neeei, ikke mer shopping, aaah, har vondt i personligheten, æææææ. Fordi jeg er kul og avslappa og hater shopping.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHelt til det handler om løpeklær eller mamma betaler. Og nå kommer en advarsel. Ser du denne butikken på bildet under her?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIkke gå inn der. Du kommer til å bruke alle pengene på myke løpesingleter med perfekt passform, tightser som har korte nok bein og løpesokker uten søm. I tillegg kommer du til å bryte sikkerhetstrolldommen som holder sjelene til forsmådde misjonærer som ble drept av Beheading Sally i sjakk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWe should probably feed her before we do any more shopping, sa en av kompanjongene og pekte på meg. Det var da jeg visste at vi kommer til å være venner for alltid (iallfall fram til jul).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam

Vi spiste sandwicher og søtpotetchips på Bun Mee. Søtpotetchips søtpotetchips søtpotetchips mer mer mer mer. Kanskje det beste jeg har spist her til nå. Tror en prioritert liste ville sett sånn ut: 1. Søtpotetchips 2. Reese’s Peanut Butter Cups King Size 3. Cookiemonster sukkerspinn.

Her er enda et bilde av et hus:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sorry for at det ikke var noen bilder av karpedammer i denne bloggposten,
Siri