Pacific Heights, søtpotetchips

14. september 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERANår folk bor i San Francisco i romantiske komedier, bor de i Pacific Heights. Det er søyler, spir, balkonger og hageflekker. Det er postkortdelen av San Francisco, og jævlig trivelig.

Alta Plaza Park:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI et parallelt univers bor jeg i Pacific Heights med de to små hundene mine. Hver morgen tar jeg meg en svart kaffe to go og lufter hundene i parken mens sola står opp. Så tar jeg yogamatta under armen og tar turen til Gayris lille og eksklusive Yoga and Mind Studio, og står på hodet med utsikt over San Francisco Bay. Jeg er arving til et russisk selskap som lager en mutter man trenger på en av de greiene som stikker opp av oljeplattformer, så jeg har ikke en jobb, bare masse charities som jeg holder orden på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOk. Fillmore Street er kåret av noen til en av landets beste shoppinggater, det sto det iallfall på et skilt ved et munistoppene. Og jeg bare: Mnnglaargghh, neeei, ikke mer shopping, aaah, har vondt i personligheten, æææææ. Fordi jeg er kul og avslappa og hater shopping.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHelt til det handler om løpeklær eller mamma betaler. Og nå kommer en advarsel. Ser du denne butikken på bildet under her?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIkke gå inn der. Du kommer til å bruke alle pengene på myke løpesingleter med perfekt passform, tightser som har korte nok bein og løpesokker uten søm. I tillegg kommer du til å bryte sikkerhetstrolldommen som holder sjelene til forsmådde misjonærer som ble drept av Beheading Sally i sjakk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWe should probably feed her before we do any more shopping, sa en av kompanjongene og pekte på meg. Det var da jeg visste at vi kommer til å være venner for alltid (iallfall fram til jul).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam

Vi spiste sandwicher og søtpotetchips på Bun Mee. Søtpotetchips søtpotetchips søtpotetchips mer mer mer mer. Kanskje det beste jeg har spist her til nå. Tror en prioritert liste ville sett sånn ut: 1. Søtpotetchips 2. Reese’s Peanut Butter Cups King Size 3. Cookiemonster sukkerspinn.

Her er enda et bilde av et hus:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sorry for at det ikke var noen bilder av karpedammer i denne bloggposten,
Siri

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Matilde

  Fikk du orgasme i munnen? Jeg elsker søtpotet. Ikke vanskelig å slutte å spise kjøtt når man aaalltid kan spise søtpotet isteden.

  14. september 2014 at 10:52 Reply
  • Siri

   Tror jeg fikk en ut av meg selv-opplevelse. Kan man spise den rå?

   15. september 2014 at 08:46 Reply
 • I

  Jeg elsker óg søtpotet. Det beste er at man kan gjøre så mye forskjellig med den. Suppe og taco og salat og mos og bakt og stekt og kokt. Akkurat som en potet, kan brukes til alt.

  14. september 2014 at 13:08 Reply
  • Siri

   Man skulle nesten tro det var en potet?

   15. september 2014 at 08:46 Reply
   • I

    Rare greier. (Ble så inspirert at jeg måtte lage søtpotetsuppe i dag)

    15. september 2014 at 11:01 Reply
 • Heidiamaria

  Ååå! Skulle ønske jeg hadde visst om den butikken da jeg var der i november. Hvordan er Atletha i forhold til Lulu lemon?

  14. september 2014 at 13:32 Reply
  • Siri

   Nå skal det sies at jeg ikke har prøvd så mye Lulu, så du får ta dette med en klype salt, men jeg synes Athleta er bedre. Det er nesten så man kunne merke at noen faktisk hadde prøvd å løpe med den shortsen før de begynte å selge den, hvis du skjønner? Men jeg skal ta en nærmere kikk på Lulu Lemon, og så kan vi diskutere det etterpå? Har du noen favoritter derfra jeg bør prøve?

   15. september 2014 at 08:48 Reply
   • Heidiamaria

    Jeg har heller aldri prøvd Lulu lemon, men alle nord-amerikanere jeg kjenner er jo helt ville etter det. «Oh my god, I just looooove lulu lemon. Its like, its like the best there is. Why dont they have lulu lemon in europe? Thats so lame.»

    16. september 2014 at 01:36 Reply
 • Karina

  Ta med søtpotetchips heim! Takk.

  15. september 2014 at 03:06 Reply
  • Siri

   Greit!

   15. september 2014 at 08:48 Reply
 • Anne Berit

  Søtpotet – nam! Etter at jeg begynte å spise søtpotet har jeg knapt spist vanlig potet igjen. Fikk søtpotetchips i Mora i Sverige i sommer… Å hildrande du! *sikle*

  15. september 2014 at 04:23 Reply
  • Siri

   Får vann i munnen av å tenke på det!

   15. september 2014 at 08:48 Reply
 • Ida F

  Å herre, det så sykt godt ut (har prøvd å lage søtpotetchips i ovnen, men de blir aldri sprø nok, FML). Sandwichen også, vel å merke, hva bestod den av?

  Støtter dine shoppinguttalelser 110%

  15. september 2014 at 13:54 Reply
  • Siri

   Five spice chicken på sandwichen!

   21. september 2014 at 14:52 Reply

  Leave a Reply