park lyfe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Golden Gate Park er nesten fem kilometer lang, og er den beste parken jeg noen gang har vært i (bortsett fra fornøyelsesparker, da). Den er selvfølgelig ikke i nærheten av Oslomarka i verken areal, skjønnhet eller mosjonistvennlighet, men den duger fint til både jogging og kos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke bare stier og trær og gress og blomster i parken, men også en mengde attraksjoner. Academy of Sciences, de Young-museet, japansk tehage, botanisk hage, bøfler, ekorn, blottere osv.

Vi tok med en forsyning av God bless America:

mat

og satt oss på en gressflekk bak et massivt tre i en hemmelig krok. Så tok vi fram notatbøkene våre og skrev litt poesi. Neida, jeg instagramma og leste Outlander.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet jeg liker best med parken, og sikkert det som gjør at den føles såpass eksotisk, er at trærne er så høye. Jeg løp barbeint mellom dem og sang Du tror du eier jorden som du trår på, med døde ting du tar i kongens navn, men jeg vet at hvert tre og hvert et vesen har et liv, har en mening, er til gavn til forbipasserende. Men det er ikke sycamoretrær der, det er for det meste furu og sypress.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi gikk forbi et skogholt der det sto fire kjærestepar og klina, og det likte jeg ikke, så jeg måtte ha meg en frozen banana. (Husk å sette inn sexvits her!) Kompanjongen min fikk seg en øl. Hun er britisk og bare: Jeg liker egentlig ikke øl, men amerikansk øl liker jeg, og det betyr at amerikansk øl er dårlig øl.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis du ikke holder deg på stien, kan du møte f. eks. gjess eller duer. To ting om duer: 1. I San Francisco er det ulovlig å mate duer, men jeg vet ikke om det gjelder i Golden Gate Park også. 2. En ettermiddag så jeg en dame først lokke til seg en flokk duer, og så ta en av dem. Hun bare kastet seg over den og puttet den inni jakka si.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Egentlig er parklivet her likt parklivet hjemme. Bortsett fra engangsgrillene.

Parkour og pizza,
Siri

4 kommentarer

  1. Jeg har en vits som fyller kriteriene dine i kjærestepar- og øldrikker-avsnittet, den er til og med på amerikansk:
    American beer is like making love in a canoe: It’s fucking close to water.

  2. Kjempefine bilder og eksotisk park. Håper du kan ta noen bilder i den japanske tehagen og blogge et avsnitt om det.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.