Pausefisk

Bading i midnattssola

Jeg driver og jobber meg gjennom de 659 innleggene på denne bloggen. Sletter noen i skam, reopplaster bilder til andre. Du veit. Rydder opp litt. Jeg tar meg god tid, og det er en hyggelig aktivitet å pusle med på sengekanten.

Når jeg går gjennom innleggene mine, ser jeg at jeg har gått glipp av noen kjempeinteressante kommentarer her og der. For eksempel en om emotional labour, som Elisabeth skrev i november. Og jeg ser at jeg ikke har innfridd alle bloggønskene dere har kommet med. Så dette er bare en slags anerkjennelse av det.

Jeg har en liste der jeg skriver opp alt sånt, og kommer til å pusle meg gjennom det også etter hvert. Altså, jeg kommer til å skrive de innleggene, er det jeg prøver å si. Bare si fra om du er bekymret for at jeg har oversett forespørselen din, eller om du vil komme med et nytt ønske eller tips.

Nå tar jeg sommerferie på ekte. Tipper jeg er på bloggeren igjen i løpet av sommeren, og lover å si fra i alle kanaler. Enn så lenge er jeg som vanlig på Instagram (det er ikke noe interessant der) og logger treninga på Strava.

Om du vil være med i den bokklubben med lavest terskel i hele verden, så er du hjertelig velkommen. Vi skal lese «Arv og miljø» (Vigdis Hjorth) i juli, «Til fyret» (Virginia Woolf) i august og «Et lite liv» (Hanya Yanagihara) i september.

Håper du har en behagelig juni. Jeg skal lese, løpe og spise chips.

Savner dere og brb.
Siri

31 kommentarer

 1. ❤❤❤

  Har akkurat kjøpt Arv og miljø, så det er kanskje eit bra tidspunkt for å joine bokklubben. ?

 2. Aldri fjern denne bloggen fra internett igjen! I blant blar jeg tilbake i arkivet ditt for å lese om motivasjon- og løpetips, dine er nemlig de beste.. og nå har jeg ikke hatt tilgang på lenge. Vi er sikkert flere likesinnede.

  1. Haha, lover at de fleste løpeinnleggene kommer opp snart igjen! Må bare renske opp i litt dritt. Tusen takk for at du er en trofast bloggfan!

   1. JA! Masteren er levert og jeg har bare tre og en halv dag igjen på jobb før det er sommerferie. Nå må oppgaven bestå da…

 3. Nydelig med et livstegn, var redd jeg måtte hengi meg til de der mormonerbloggene på heltid i mangel av annen oppbyggelig/underholdende lektyre. Ferie er deg vel unt, men vit at bloggingen din er savnet!

  Og signerer den trofaste bloggfanen her oppe på at de der motivasjons- og løpetipsene er prima å bla seg tilbake til. Og slutty 90. Vi vil jo høre mer om slutty 90 også.

  God sommer!

  1. Hei, E! Så bra at du vil høre mer om Slutty 90, jeg har nemlig akkurat kommet ordentlig i gang. Lover også at de aller fleste løpeinnleggene kommer tilbake igjen fortløpende, må bare rydde opp litt. Si fra om du har noen bloggønsker jeg skal skrive opp på lista.

   God sommer!

   1. Bloggønsker, ja. Løpsreferatene dine er alltid en høydare, så gjerne mer av det. Ellers tenker jeg jo at det alltid er fint når smarte folk deler tankene sine om politikk, kultur og samfunn (for det er jo det det er, selv om innpakningen ikke skriker «blytungt og alvorlig» ). Ingen grunn til å holde tilbake på den fronten. Husk at du har (nesten) en hel verdensvev av dumskap å veie opp for.

    1. Støtter dette fullt ut. Dessutan saknar eg veldig å bli heia på i mine bestrebelser på å klare mila (riktignok ei litt tung ei, det må eg få seie) på under 55 minutt. Og i hovudsak er det i kommentarfeltet på denne bloggen eg har vorte heia på. For at eg skal få mitt ønske oppfylt bør eg kanskje ønske meg løpsrelaterte innlegg, men eg kan sikkert skrive eit eller anna om springinga i kommentarfeltet under andre slags innlegg også, så berre skriv om det du vil. Berre du skriv.

 4. Åh, endelig livstegn igjen! Jeg er enig; løpetips-liste-innleggene må få komme tilbake. Det var så mye bra der, og som fersk og fortsatt i startgropa mht løping, er det så befriende å ha noe så jordnært å lese på. Tro meg, there’s a lot of junk out there. God sommer!

  1. Lover at de kommer tilbake rimelig kjapt! Jobber meg kronologisk bakover i arkivet og rydder og ordner (har kommet til september i fjor), så det er ikke så lenge til det meste er ute. Og bare si fra om du har noen bloggønsker på sikt. Håper du får en fin sommer, Elisabeth!

 5. Bloggønsker! Gjerne fortell om hva som får deg til å fortsette å løpe på de dagene hvor beina er seige og du kjenner du ikke gidder eller det er kjedelig. Kanskje også dine favoritt-løpeøkter. Kanskje kan du innlegg med oppsummering av året ditt som «trofekone» ?

 6. *haha* Det forklarer hvorfor jeg plutselig får 10, 14 eller 22 beskjeder om at det er noe nytt på bloggen din! :o)

 7. Herlig at du er tilbake! Leste meg opp igjen på det første blogginnlegget ditt etter Budapest maraton fordi jeg har meldt meg på min første maraton til høsten. Selv om du er i en helt annen liga, gir du oss trege løpere troen på at det er mulig å gjennomføre og overleve en maraton også for oss.

 8. OMG! Jeg ble bare SÅ glad av å se dette innlegget, at du ikke har forsvunnet helt ;) Savner dine morsomme innlegg og sleivspark! Kos deg med ferie :D

  1. Er tilbake på tirsdag! Da er det 1. august, og det var det jeg ga meg selv som deadline. Blir hyggelig! Takk for at du følger med!

 9. Siri, når jeg leser kommentarfeltet på mobilen så blir setningene delt opp mindre & mindre på venstre side. Finnes det en god måte å ordne det?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.