Meny Lukk

Pausefisk

Bading i midnattssola

Jeg driver og jobber meg gjennom de 659 innleggene på denne bloggen. Sletter noen i skam, reopplaster bilder til andre. Du veit. Rydder opp litt. Jeg tar meg god tid, og det er en hyggelig aktivitet å pusle med på sengekanten.

Når jeg går gjennom innleggene mine, ser jeg at jeg har gått glipp av noen kjempeinteressante kommentarer her og der. For eksempel en om emotional labour, som Elisabeth skrev i november. Og jeg ser at jeg ikke har innfridd alle bloggønskene dere har kommet med. Så dette er bare en slags anerkjennelse av det.

Jeg har en liste der jeg skriver opp alt sånt, og kommer til å pusle meg gjennom det også etter hvert. Altså, jeg kommer til å skrive de innleggene, er det jeg prøver å si. Bare si fra om du er bekymret for at jeg har oversett forespørselen din, eller om du vil komme med et nytt ønske eller tips.

Nå tar jeg sommerferie på ekte. Tipper jeg er på bloggeren igjen i løpet av sommeren, og lover å si fra i alle kanaler. Enn så lenge er jeg som vanlig på Instagram (det er ikke noe interessant der) og logger treninga på Strava.

Om du vil være med i den bokklubben med lavest terskel i hele verden, så er du hjertelig velkommen. Vi skal lese «Arv og miljø» (Vigdis Hjorth) i juli, «Til fyret» (Virginia Woolf) i august og «Et lite liv» (Hanya Yanagihara) i september.

Håper du har en behagelig juni. Jeg skal lese, løpe og spise chips.

Savner dere og brb.
Siri