Pepsi Max og mensen

Sa til Mari at jeg skulle begynne å blogge om Pepsi Max og mensen hver dag, så her er det første PM&M-innlegget.

Pepsi Max og mensen Pepsi Max Ginger

For de av dere som ikke har eller har hatt mensen, så kan jeg informere om at følelsen av å ha noe rennende ut av seg, er helt særegen. Man blir jo på en måte litt satt ut av sin egen kropp, som gjør noe på eget initiativ.

Du står kanskje på trappemaskinen på treningssenteret, et ledd i din utforsking av konseptet «å mosjonere som vanlige folk», og så merker du at noe slipper i underlivet ditt. En slags innvendig sildring, liksom. Jaja, tenker du, sånn er livet. Og det tenker du på en helt hverdagslig måte, for dette skjer jo omtrent 12 ganger i året, du tenker ikke på livet, selv om det som renner ut av deg jo kan sies å være selve livsgrunnlaget.

Jeg får sette inn en propp, tenker du, men jeg kan gå de hundre etasjene på denne trappemaskinen først, jeg har på svart tights, og det føles jo alltid som om det er snakk om mye mer blod og gørr enn det egentlig er. Dessuten er det på tide å pensjonere denne jævlige trusa uansett.

Det kunne for eksempel ha skjedd, og det gjorde det i går. På speilselfien over kan du se en menstruerende kvinne i garderoben på Stamina.

På vei hjem fra treningssenteret kjøpte jeg Pepsi Max Ginger. Jeg liker den godt, for de har liksom tatt ingefærsmaken på alvor. Iblant blander jeg Pepsi Max og ingefærøl, såkalt blandings, så dette føles jo som å bli tatt på alvor av Pepsi-konsernet. Kanskje de belønner meg for lang og tro tjeneste, hvem vet.

Så, ja, nei, her kommer en oppsummering av dette Pepsi Max og mensen-innlegget: jeg har mensen og Pepsi Max.

God fredag!
Siri

Nei, dette innlegget er ikke sponset av mensen eller Pepsi.

24 kommentarer

  1. Lurer på om vi kan få det på halvannenlitersflaske uten å lage en sånn facebookgruppe? (Ingefær-Pepsi, altså, ikke mensen.)

 1. Jeg har spiral, så får mensen omtrent 2 ganger i året pg det kommer like overraskende på hver gang. Det er em veldig sær opplevelse.

  Min yndlingsbrus er Dr. Pepper.

  1. Dr Pepper er også god! Så mange digge bruser det finnes.

   Haha, etter at jeg sluttet på p-piller for en stund siden, har mensen vært heeelt fucka. Går det tre uker eller to måneder mellom hver gang? HVEM VET. Fint med litt spenning i hverdagen, da.

   Vil du fortelle litt om å ha spiral?

  2. Spiral er veldig greit. Det er litt styr å få satt den inn, så har du menslignende smerter i 2-3 dager også merker du ikke noe mer til den. Eller, jeg haddr jo litt spotblødninger i noen måneder etterpå, men det stabiliserte seg greit.

   Jeg fikk satt inn etter jeg hadde født, fordi da slipper jeg å glemme å ta p-piller. P-stav synes jeg er litt for drastisk. Gjør visst litt vondt å ta ut spiralen, men litt vondt hvert 5. år er helt greit så lenge jeg slipper flere fødsler.

  3. Helt enig, litt vondt er greit! Jeg er megafristet til spiral, men jeg skal bare kjenne litt på min p-pillefrie kropp en stund til <3

   Har du vurdert å sterilisere deg? (Dette er ikke et tips, altså, jeg bare lurer på hvordan andre folk tenker om de greiene her.)

  4. Det er sikkert sunt for kroppen å ta en pause fra prevensjonsmidler av og til. 😊

   Nei, sterilisering er ikke noe jeg er interessert i akkurat nå. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke vil ha flere barn, men kanskje har det forandret seg om fem år. Det føles litt for endelig. Hvis jeg fremdeles ikke vil ha barn om ti år, tror jeg at jeg kommer til å vurdere sterilisering.

 2. Jeg er bare litt skuffa over at det ikke ble en rød kant øverst på sokkene i bilde nr1. En har liksom ikke hatt ordentlig styrtblødning, hvis ikke sokkene er våte!

  1. Herregud, en gang dro jeg opp skjørtet og trodde jeg hadde blitt skutt eller knivstukket uten at jeg merket det, fordi det var så mye blod klint utover lårene og beina mine. Heldigvis et ganske langt skjørt.

 3. Av og til skriver jeg lange svar på innlegg, før fornuften innhenter meg og jeg trykker backspace i mange lange sekunder. Sånn som nu, ikke alt jeg trenger å dele — men jeg er glad du gjør det. 😄

  1. Haha! Det høres ut som en utrolig sunn måte å forholde seg til internett på! Samtidig er jeg veldig nysgjerrig, så jeg tar gjerne litt oversharing når som helst.

  2. Siri! I dag løp jeg SLUTTY 110, faktisk veldig, veldig nære Slutty 105, (med mensen i fritt fall i pensjonerbar truse). Det var årsmålet mitt, har meldt meg på mange halvmaraton kommende halvår for å nå det, og så skjedde det alt på første forsøk. Ville bare skryte av det, siden det var du satte seg på idéen.

 4. Husker du da jeg fikk mensen 14 km inn i Oslo Maraton? Jaja, sånn er livet. Når man ikke en gang kan løpe fra mensen.

  Ja, jeg hadde på kort shorts, ja, jeg pleier å blø mye og ha veldig vondt, og nei, jeg stoppet ikke. Evolusjonen burde for lengst ha ordnet opp med mensen.

  Ca ett år etterpå gjorde hun dama det samme og kom i avisene, og kvinner i tredjeverdenland og mensen og begrensede muligheter og det er jo bare blod, se her, jeg er dekket av blod, og jeg bare. Sært.

  1. Det er jo helt tydelig at Eva stjal det eplet i den derre hagen og at vi fortsatt straffes for det.

 5. Det som irriterer meg mest med mensen, er at jeg ikke skjønner hvorfor vi absolutt må blø? Kan ikke kroppen bare kvitte seg med det ubefruktede egget uten alt det andre styret, liksom?

  1. Hadde til og med foretrukket at alt blodet bare kom sprutende ut i én eksplosjon istedenfor at det siver ut litt og litt i mange dager.

 6. Så noen nevnte spiral der oppe og vil bare si !!kobberspiral!! Man må ha mensen, men det er helt ok synes jeg da. Uanset deilig å få vite at man ikke skal ha barn med det første. Men det beste er at det er hormonfritt, det er veldig bra for mitt hode i hvert fall. Anbefales!

 7. Har aldri hatt lyst på pepsi før, det fikk jeg nå. Og hurra, Spania om 2 uker.Da skal jeg teste den med lime. Må teste ingefær i morgen.
  Menskopp ftw!

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.