Prøvehelg

Jeg er på vei til Harstad for å teste forholdene. Har: bok (Love in a Cold Climate), vepsebol (jodbærsmak) og et verkende hjerrrte (menneskelig).

image

image

Vi snakkes i morgen.

Siri

21 Comments

   1. «Prøvehelg» – Roman av Siri om reisen til Harstad og dramaet som utspiller seg «i løpet av tre korte seinvinterdager».

    1. Herregud, det hadde blitt mye blod og sex nord for polarsirkelen. Likevel tror jeg det var Love in a Cold Climate hen mente! At det var morsomt at jeg leste den når jeg tross alt skulle nordover for å oppleve love in a cold climate, liksom.

     1. Joda, jeg skjønte liksom at det var det han mente liksom, men jeg syntes liksom «Prøvehelg» var en enda bedre tittel på boka DI. Liksom.

      1. Her inne bruker vi hen eller den når vi ikke vet hva personen foretrekker, Oddbjørn. «Prøvehelg» blir nok aldri noe av. «Love and a Fatal Accident or Was It an Accident in a Cold Climate», derimot!

  1. NEI DET HAR JEG VEL IKKE FAKTISK HAR DEN BARE BLITT LITT SÅNN ETTER AT JEG FALT VELDIG HARDT EN GANG OG HVIS JEG HADDE GJORT DET HADDE DET VÆRT 110 % FOR MIN EGEN DEL

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.