Pus

God dag, det er på tide å presentere Pus på ordentlig.

pus

Pus er ikke mamma, mormor eller brødrene mine sin katt, selv om den bor sammen med mamma, mormor og brødrene mine. Det er naboen sin katt. En dag bare flyttet den inn. Sammen med en død rødstrupe.

Pus liker å sitte på

1. ting man trenger og
2. steder man selv vil sitte

katt på pcMan sier jo ikke til en katt at den må flytte seg. Den er fluffy og forholder seg verken til fornuft eller tyngdekraft. Bror har ingenting han skulle ha sagt.

bror krangler med kattDet går ikke an å krangle med en katt. La oss se litt nærmere på det blikket der:

katt«Saklig»-blikket, kan vi kalle det.

Jeg vet forresten ikke om katten heter Pus, eller om det bare er familien min som kaller den pus, som om de synes det blir for drøyt å gi den et nytt navn. At det faktisk er en stjålet katt, virker ikke å gi noen moralske kvaler.

Siri

9 kommentarer

    1. Ja, det er veldig morsomt. Ser ikke ut som den har tenkt å flytte hjem igjen med det første, heller.

  1. Fint at du presenterte katten, har lurt på hvor og når den kom inn i bildet (til fordel for hamstrene). Fin katt.

    1. Enig, det var på tide. Mormor har fortsatt hamster, da. I et kattesikkert bur, vel å merke.

  2. åh. nå ble jeg litt redd for at en fremtidig katt kanskje blir lei av meg og bare forlater meg til fordel for naboene. snufs.

    1. Ja, det er en risiko man tar, tror jeg. Katter virker litt mer egenrådige enn for eksempel hamster og hund. Men, nå skal det sies at jeg synes familien fikk kattemat i hus litt unaturlig fort. Jeg utelukker med andre ord ikke at det har vært lokking involvert.

  3. dette betyr jo at eg snart har katt! nabokatten driv aktivt og etablerer seg i heimen og hagen min (no leiger eg rett nok begge delar, men skitt au). han har både vore på soverommet i samband med dynelufting, og i går kveld drap han noko (mus, trur eg) i hagen. særleg jaktinga føler eg er ei tillitserklæring, sidan han på ein måte jobbar for meg då.

Si nesten hva du vil!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.